SanatateSportStil de viataVideoYoga

Yoga pentru picioare si spate | VIDEO | 30 minute

Secventa ghidata de practica Yoga pentru picioare si spate. Recomandata alergatorilor si sportivilor, ca parte dintr-un antrenament gen cross-fit.


Yoga pentru picioare si spate | VIDEO | 30 minute

Am pregatit o secventa de practica Yoga, de 30 minute, pentru picioare si spate.

Are beneficiul de a-ti reduce rigiditatea din articulatii si creste nivelul de flexibilitate. Totodata, sprijina tonifierea musculaturii si re-echilibreaza structural postura corpului, imbunatateste coordonarea si echilibrul.

Rezultate: mai multa libertate in miscare, energie, vitalitate, stare de bine.

Cum se imbina Yoga cu alergatul si care sunt efectele asupra starii de sanatate si performantei sportive? Citeste 5 beneficii ale imbinarii Yoga cu antrenamentele sportive. Aviz alergatorilor.

Posibile limitari de care sa tii cont. Posturile/Asana incluse in secventa video Yoga au o dificultate medie de abordare. In practica, ele pot fi resimtite destul de intens asupra corpului.

Iti recomand pentru secventa Yoga de mai jos sa aloci aprox. 10 minute pentru etapa de incalzire: destinderea si activarea usoara a musculaturii si articulatiilor. Poti alege secventa prezentata aici sau aici. Sau daca mediul iti permite, alege sa faci o alergare usoara.

De asemenea, evita sa intri deplin in postura/ sa ii testezi intensitatea maxima, daca ai in corp zone dureroase sau cu afectiuni (glezna, genunchi, coloana – lombar, cervical, etc.).


Exersam impreuna, LIVE, tehnici de respiratie si sesiuni de practica Yoga in aer liber, alaturi de drumetii in zona de munte, pentru ca tu sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile pentru urmatoarea perioada din an si din viata ta.

Zilele 3-6 septembrie 2020 sunt rezervate Weekend-ului pentru relaxare si revitalizare, ajuns anul acesta la editia cu numarul 8!

Alatura-te prin inscriere si rezervarea locului! Numarul de locuri este limitat pentru ca tu sa beneficiezi cat mai bine de atentia, timpul si cunoasterea mea, alaturi de ceilalti participanti.


Iti doresti o stare de bine si sa practici Yoga alaturi de mine? Acum, pot ajunge mai usor la tine prin Programul Yoga Online LIVE!

Pentru sedintele individuale de consiliere pentru Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si mod de viata sanatos, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Iti sunt alaturi,
Mirela Ivaz

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Acum ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9wyAIlClyI9eqqxUnhBo1Q

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *