Trecem in online cu sesiuni Yoga LIVE!

Pentru perioada in care va fi mai indicat sa ne restrangem interacțiunea in plan fizic, unii cu ceilalți, ne-am organizat astfel incat sesiunile de Yoga se vor desfășura online. 

Avem nevoie de mișcare si exercițiu fizic, avem nevoie sa ne eliberam de incordarea fizică si mentală, avem nevoie de stimularea benefică a imunității, avem nevoie de o minte calmă pentru a lua decizii înțelepte. Avem totodată nevoie sa nu ne simțim singuri si izolați, avem nevoie de beneficiile aduse prin comuniune – comunitate. 

Vin catre tine cu programul online LIVE pentru Yoga. Cream astfel posibilitatea de a ne conecta si regasi in mediul online.

Program Yoga online LIVE

Sesiunile live de Yoga au tematici si abordari usor diferite: unele sunt cu precădere adresate incepatorilor (Yoga pentru incepatori), altele sunt mai meditative (Yin Yoga) si altele usor mai dinamice (Hatha Yoga/Hatha Yoga flow). In general, sesiunile live de Yoga nu au contraindicații majore si pentru a fi abordate nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga. Verifica cu medicul tau sau intreaba-ma pentru a face alegerea potrivita.

Sesiunile vor fi sustinute pe platforma Zoom.

Verifica detaliile fiecarei sesiuni de Yoga si completeaza formularul de INSCRIERE. In formularul de INSCRIERE, vei completa prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon de contact, precum si optiunea pentru sesiunile de Yoga. In scurt timp, voi lua legatura cu tine pentru a-ti confirma inscrierea si a-ti oferi detaliile pentru participare online LIVE.

LUNI

Ora 19:00 – 20:00 – Yoga pentru Spate si Coloana Vertebrala (stil: Hatha Yoga)

Detalii: Abordare blanda, stimulativa pentru spate si coloana vertebrala, in stilul traditional Hatha Yoga. Obiective: tonifierea muschii spatelui, intinderea si relaxarea/detensionarea coloanei vertebrale. Rezultate: ameliorarea durerilor de spate, imbunatatirea posturii, mobilitate crescuta, respiratie mai eficienta.

MIERCURI

Ora 8:00 – 9:00 – Vitality Rise Yoga (stil: Hatha Yoga flow)

Detalii: Abordare usor dinamica, activa, in stilul Hatha Yoga flow. Obiective: cresterea nivelului de energie si vitalitate, stimularea circulatiei sangelui si a limfei, imbunatatirea imunitatii, respiratie mai eficienta. Rezultate: energy boost, stare activa de prezenta, imbunatatirea coordonarii si echilibrului, mobilitate si flexibilitate crescute.

JOI

Ora 19:00 – 20:00 – Elimina stresul si anxietatea prin Yoga (stil: Yin Yoga)

Detalii: Abordare meditativa, in stilul Yin Yoga (stil ce foloseste concepte din medicina traditional chineza). Obiective: se adreseaza cu precadere tesuturilor conjunctive ale corpului: fascii, tendoane, ligamente si desigur articulatiilor. Din punct de vedere energetic, se urmareste echilibrarea si deblocarea energiei, actionand asupra principalelor organe din corp si pe traseul meridianelor ce corespund acestora. Posturile abordate in Yin Yoga se executa aproape in totalitate la sol, musculatura mentinandu-se relaxata. Rezultate: Yin Yoga permite accesul la introspectie, are efecte benefice asupra starii mentale si emotionale, creaza o stare de liniste, calm si relaxare.

SAMBATA

Ora 9:00 – 10:00 – Yoga pentru incepatori (stil: Hatha Yoga)

Detalii: Abordare blanda, in stilul traditional Hatha Yoga. Aceste sesiuni sunt potrivite pentru cei care sunt la inceput si vor sa se deschida practicii Yoga si beneficiilor pe care aceasta le aduce. Totodata, aceste sesiuni sunt potrivite pentru mamicile cu bebelusi/copii mici care isi doresc sa inceapa un program bland de exercitii pentru detensionare muschi si articulatii, tonifierea blanda a musculaturii, eliminarea cetii mentale si aducerea unei stari de calm.

CE poti experimenta

  • Secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • Sesiunile de meditatie si respiratie constienta au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Contributia ta:

  • Timpul tau (60 minute), un desktop/laptop/tableta/iPad si o conexiune buna la internet.
  • In conditia situatiei de urgenta nationala (instituita la 16 martie 2020) si a masurilor care se impun, aceasta serie de sesiuni Yoga online LIVE va fi sustinuta gratuit de catre trainer.
  • 15 lei/participare/sesiune pentru costurile logistice.

Completeaza formularul de INSCRIERE. In formularul de INSCRIERE, vei completa prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon de contact, precum si optiunea pentru sesiunile de Yoga. In scurt timp, voi lua legatura cu tine pentru a-ti confirma inscrierea si a-ti oferi detaliile pentru participare online LIVE.

INSCRIE-TE AICI: Formular inscriere Yoga online LIVE

Detalii de practica:

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Vei avea nevoie de salteluta de Yoga si optional, unul-doua blocuri de Yoga si o curea de Yoga.

CE altceva?

Pentru sedintele individuale de consiliere pentru Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si stil de viata, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Referinte web:

Yoga si beneficiile aduse sanatatii

Canal YouTube

Iti sunt alaturi:

Mirela Ivaz

Yoga Teacher & Wellness Coach

Despre mine: aici

Date de contact:

E-mail: contact@ivaz.ro

Mob: 0741.267.160