L.E. Incepand cu septembrie 2021, avem o sesiune de Yoga Online LIVE pe saptamana! In fiecare zi de Marti, de la ora 18:30-19:30! Odata cu inscrierea ta, voi lua legatura cu tine, iti voi putea raspunde la intrebari si oferi detalii suplimentare, impreuna cu datele de logare.

INSCRIE-TE AICI: Formular inscriere Yoga online LIVE

Ramanem in online cu sesiuni Yoga LIVE!

Pentru perioada in care va fi mai indicat sa ne restrangem interacțiunea in plan fizic, unii cu ceilalți, ne-am organizat astfel incat sesiunile de Yoga se vor desfășura online. 

Avem nevoie de mișcare si exercițiu fizic, avem nevoie sa ne eliberam de incordarea fizică si mentală, avem nevoie de stimularea benefică a imunității, avem nevoie de o minte calmă pentru a lua decizii înțelepte. Avem totodată nevoie sa nu ne simțim singuri si izolați, avem nevoie de beneficiile aduse prin comuniune – comunitate. 

Experienta iesirii in online cu Programul Yoga LIVE a spulberat eventuale bariere ce tin de limita geografica – practic, s-au deschis granitele si am putut ajunge dincolo de Bucuresti, spre alte orase ale tarii, cat si la romanii aflati in strainatate. De acasa si din siguranta caminului, fiecare si-a permis mai lesne sa iti aloce timp pentru sine si practica Yoga, incat prin participarea regulata la sesiuni, participantii si-au putut imprima o disciplina sanatoasa in rutina munca-timp liber-odihna. Si-au putut gestiona mai bine temerile, presiunea, anxietatea si stresul inerent de peste zi, stimuland starea de bine si optimismul, prin practica Yoga si prin beneficiile aduse de comunitate.

Raman alaturi de tine cu programul online LIVE pentru Yoga. Cream astfel posibilitatea de a ne conecta si regasi in mediul online.

Program Yoga online LIVE

Sesiunile Live de Yoga au tematici si abordari usor diferite. In general, sesiunile live de Yoga nu au contraindicații majore si pentru a fi abordate nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga. Verifica cu medicul tau sau intreaba-ma pentru a face alegerea potrivita.

Sesiunile sunt sustinute pe platforma Zoom.

Verifica detaliile fiecarei sesiuni de Yoga si completeaza formularul de INSCRIERE. In formularul de INSCRIERE, vei completa prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon de contact, precum si optiunea pentru sesiunile de Yoga. In scurt timp, voi lua legatura cu tine pentru a-ti confirma inscrierea si a-ti oferi detaliile pentru participare online LIVE.

LUNI

Ora 19:00 – 20:00 – Yoga pentru Spate si Coloana Vertebrala (stil: Hatha Yoga, Hatha Yoga Flow)

Detalii: Abordare blanda, stimulativa pentru spate si coloana vertebrala, in stilul traditional Hatha Yoga. Vom alterna intalnirile noastre cu flow-uri usoare si Salutul Soarelui.

Obiective: tonifierea muschii spatelui, intinderea si relaxarea/detensionarea coloanei vertebrale.

Rezultate: ameliorarea durerilor de spate, imbunatatirea posturii, mobilitate crescuta, respiratie mai eficienta.

MIERCURI

Ora 8:00 – 9:00 – Vitality Rise Yoga (stil: Vinyasa, Power Yoga)

Detalii: Abordare dinamica, activa, in stilul Vinyasa.

Obiective: cresterea nivelului de energie si vitalitate, stimularea circulatiei sangelui si a limfei, imbunatatirea imunitatii, respiratie mai eficienta.

Rezultate: energy boost, stare activa de prezenta, imbunatatirea coordonarii si echilibrului, mobilitate si flexibilitate crescute.

JOI

Ora 19:00 – 20:00 – Elimina stresul si anxietatea prin Yoga (stil: Yin Yoga, Meditatie)

Detalii: Abordare meditativa, in stilul Yin Yoga.

Obiective: se adreseaza cu precadere tesuturilor conjunctive ale corpului: fascii, tendoane, ligamente si desigur articulatiilor. Din punct de vedere energetic, se urmareste echilibrarea si deblocarea energiei, actionand asupra principalelor organe din corp si pe traseul meridianelor ce corespund acestora. Posturile abordate in Yin Yoga se executa aproape in totalitate la sol, musculatura mentinandu-se relaxata. 

Rezultate: Yin Yoga permite accesul la introspectie, are efecte benefice asupra starii mentale si emotionale, creaza o stare de liniste, calm si relaxare.

CE poti experimenta

  • Secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • Sesiunile de meditatie si respiratie constienta au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Contributia ta:

  • Timpul tau (60 minute), un desktop/laptop/tableta/iPad si o conexiune buna la internet.

Alege optiunea care te avantajeaza mai mult si/sau iti raspunde obiectivelor tale:

  • Sesiune drop-in: 30 lei
  • Abonament 4 sesiuni (valabilitate 4 saptamani): 96 lei
  • Abonament 8 sesiuni (valabilitate 6 saptamani): 168 lei

Completeaza formularul de INSCRIERE. In formularul de INSCRIERE, vei completa prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon de contact, precum si optiunea pentru sesiunile de Yoga. In scurt timp, voi lua legatura cu tine pentru a-ti confirma inscrierea si a-ti oferi detaliile pentru participare online LIVE.

INSCRIE-TE AICI: Formular inscriere Yoga online LIVE

Detalii de practica:

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Vei avea nevoie de salteluta de Yoga si optional, unul-doua blocuri de Yoga si o curea de Yoga.

CE altceva?

Pentru sedintele individuale de consiliere pentru Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si stil de viata, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Referinte web:

Yoga si beneficiile aduse sanatatii

Canal YouTube

Iti sunt alaturi:

Mirela Ivaz

Yoga Teacher & Wellness Coach

Despre mine: aici

Date de contact:

E-mail: contact@ivaz.ro

Mob: 0741.267.160