Despre mine (istoria scurta)

Sunt Mirela Ivaz. Programele pe care le dezvolt imbina armonios imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea unui echilibru mental-emotional.

Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului a inceput la varsta de 15 ani. Ea m-a condus la sursa cunoasterii, in India si Nepal, cat si alaturi de traineri renumiti precum Tony Robbins, Menis Yousry, Shimji Nair.

Atelierele si taberele pe care le-am organizat, cat si experienta consilierii individuale, mi-au intarit credinta ca imbinarea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne de dezvoltare personala are un impact sinergic asupra individului. Efectul este valorificat prin alegerea celor mai simple, eficiente si usor de integrat modalitati de interventie, in lucrul individual si cu grupul.

Filosofia mea de viata este bazata pe lucruri simple si functionale. Sunt atrasa de interactiunea directa cu oamenii si reusesc sa contribui la transformarea acestora.

Acesta este motivul pentru care am decis, dupa 11 ani de “corporatie”, sa imi dedic sprijinul semenilor mei. Celor care isi doresc sa se bucure de viata, sa obtina claritate, noi intelesuri si perspective. Ii inteleg si sunt alaturi de cei care vor sa faca fata cu bine unui program solicitant sau incarcat, sa isi redescopere energia, buna dispozitie si pofta de viata.


Cum te poate sprijini pentru viata interactiunea pe care alegi sa o ai cu mine?

Te regasesti intr-una sau mai multe din situatiile de mai jos?

  • Ai un program incarcat in care incerci cu straduinta sa faci fata povocarilor zilnice la serviciu sau acasa.
  • Ai o alimentatie dezechilibrata, un stil de viata sedentar si/sau stresant.
  • Iti lipsesc vitalitatea, energia, buna dispozitie sau nu te simti bine in pielea ta.
  • Iti doresti mai multa claritate asupra unui anumit aspect al vietii tale.

Cum ar fi sa te simti bine in corpul tau, in actiunile tale, in relatiile pe care le desfasori cu ceilalti?

Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta!


Activitati, Programe si Proiecte

Yoga – sedinte de grup sau individuale

Alege Sedintele Yoga individuale sau de grup unde sunt integrate tehnici traditionale adresate nevoilor tale actuale:

  • secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • sesiunile de meditatie si respiratie constienta (pranayama) au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Alegi Programul individual de consiliere Yoga si Dezvoltare personala? Afla beneficiile ghidarii individuale, 1:1, urmand o abordare personalizata care imbina Yoga (posturi/asana, meditatie, pranayama, filosofie) cu tehnicile moderne de dezvoltare personala (Terapia Schemelor, Programare Neuro-Lingvistica, Comunicare Non-Violenta, etc.).

AFLA DETALII >>>

Ayurveda – consiliere individuala

Iti doresti sa descoperi care este natura unica a fiintei tale, care sunt cauzele multora dintre comportamentele tale sau sa afli ce afectiuni de sanatate poti dezvolta daca nu ai grija de tine?

Si mai mult decat atat, iti doresti sa inveti cum sa iti organizezi stilul de viata potrivit felului tau unic de a fi, sa prevenii efectele premature ale inaintarii in varsta si sa te bucuri de sanatate si vitalitate timp indelungat?

Alege Sedintele de consiliere individuala Ayurveda si apeleaza la cunoasterea celui mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India.

Metoda pe care am preluat-o direct de la medicii indieni constă in recunoasterea si integrarea adecvata in viata de zi cu zi a principiilor Ayurveda a celor 5-elemente. Potrivit Ayurveda, Universul este compus din 5 elemente: pământ, apă, foc, aer, spațiu. Conform filosofiei Ayurveda, ne naștem cu caracteristici din cele 5-elemente, combinate în proporții diferite, ceea ce conferă unicitate fiecărui individ. Aflate in echilibru, cele 5-elemente mențin sănătatea și produc boala când sunt în dezechilibru.

Abordarea mea pentru armonizare, echilibrare și vindecare constă în înțelegerea și acceptarea felului natural și unic de a fi, a calităților cu care natura ne-a înzestrat și adoptarea unui regim de viață care hrănește și sprijină menținerea în echilibru a celor 5-elemente.

AFLA DETALII >>>

Viitorul depinde de decizia pe care o iei astazi!

Programari:
Email: contact@ivaz.ro
Telefon: 0741.267.160

sau formular de contact: