fbpx

Te regasesti intr-una sau mai multe din situatiile de mai jos?

  • Ai un program incarcat in care incerci cu straduinta sa faci fata povocarilor zilnice la serviciu sau acasa.
  • Ai o alimentatie dezechilibrata, un stil de viata sedentar si/sau stresant.
  • Iti lipsesc vitalitatea, energia, buna dispozitie sau nu te simti bine in pielea ta.
  • Iti doresti mai multa claritate asupra unui anumit aspect al vietii tale.

Cum ar fi sa te simti bine in corpul tau, in actiunile tale, in relatiile pe care le desfasori cu ceilalti?

Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta!


Cum te poate sprijini pentru viata interactiunea pe care alegi sa o ai cu mine:

Activitati si Programe Dezvoltare personala

Yoga – sedinte de grup sau individuale

Alege Sedintele Yoga individuale sau de grup unde sunt integrate tehnici traditionale adresate nevoilor tale actuale:

  • secventele de posturi (asana) aduc forta și echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, activeaza metabolismul și sistemul digestiv, normalizeaza buna funcționare a sistemului endocrin și imunitar, aduc echilibru fizic-mental emotional.
  • sesiunile de meditatie si respiratie constienta (pranayama) au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Alegi Programul individual de consiliere Yoga si Dezvoltare personala? Afla beneficiile consilierii individuale, 1:1, urmand o abordare personalizata care imbina Yoga (posturi/asana, meditatie, pranayama, filosofie) cu tehnicile moderne de dezvoltare personala (Consiliere Dezvoltare personala si Consiliere de Cuplu, Programare Neuro-Lingvistica, Comunicare Non-Violenta, etc.).

AFLA DETALII >>>

Nutritie si Mod de viata sanatos – consiliere individuala

Iti doresti sa descoperi care este natura unica a fiintei tale, care sunt cauzele multora dintre comportamentele tale sau sa afli ce afectiuni de sanatate poti dezvolta daca nu ai grija de tine? Si mai mult decat atat, iti doresti sa inveti cum sa iti organizezi stilul de viata potrivit felului tau unic de a fi, sa previi efectele premature ale inaintarii in varsta si sa te bucuri de sanatate si vitalitate timp indelungat?

Alege Sedintele de consiliere individuala pentru Nutritie si Mod de viata sanatos. Apeleaza la cunoasterea Ayurveda – cel mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India, alaturi de cunoasterea medicinii moderne. Vei descoperi cum traditia si stiinta moderna se imbina eficient pentru a-ti sustine calea pentru armonizare, echilibrare si vindecare.

Metoda pe care am preluat-o direct de la medicii indieni constă in recunoasterea si integrarea adecvata, in viata de zi cu zi, a principiilor Ayurveda a celor 5-elemente (pământ, apă, foc, aer, spațiu). Aflate in echilibru, cele 5-elemente mențin sănătatea și produc boala când sunt în dezechilibru. Abordarea mea pentru armonizare, echilibrare și vindecare constă în înțelegerea și acceptarea felului natural și unic de a fi, a calităților cu care natura ne-a înzestrat și adoptarea unui regim de viață care hrănește și sprijină menținerea în echilibru a celor 5-elemente.

AFLA DETALII >>>

Viitorul depinde de decizia pe care o iei astazi!

Programari:

E-mail: contact@ivaz.ro
Telefon: 0741.267.160

sau formular de contact: