Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
program restart

PROGRAM RESTART IN 7 ZILE

Iti doresti sa creezi obiceiuri consistente zilnice pentru a-ti accesa calmul interior si a slabi reactivitatea negativa provocata de stresul zilnic?

Programul Restart de 7 Zile contine un pachet de practici pentru a-ti sustine vindecarea mentala, stimuleaza sistemul imunitar si intareste sistemul nervos, ajutandu-te sa creezi ritualuri consistente zilnice.

PACHETUL contine: 

Meditația de iubire si bunătate – 15 min

Înregistrare cu relaxare ghidată – 15 min

PDF prompt pentru jurnal

Cum să utilizezi acest pachet PDF

Sesiuni suplimentare de yoga online disponibile pe YouTube @mirelaivaz

Inscrie-te si descarca toate materialele oferite in pachet astfel incat sa poti fi offline in timp ce asculti meditatiile inregistrate si faci practicile de journaling.

Pretul standard al Programului este 98 lei. Programul este disponibil un timp limitat pentru a fi descarcat gratuit. Beneficiaza acum de aceasta ocazie!

Sunt Mirela Ivaz,

 Sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Fitness Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-RYTAyurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

 Am studiat in India, sub indrumarea directa a medicilor specialisti in Yoga, Ayurveda si Naturopatie. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

 In Nepal, am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, locuind alaturi de acestia, in manastire.

 Detin urmatoarele certificari STED Council (India): Ayurveda Nutrition and Cooking, Ayurveda Massage and Herbology, Integrative Yoga Therapy.

 Detin certificarea Yoga Alliance pentru 500-hours Yoga Teacher Training (India).