Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Postura, respiratia si vocea sunt in stransa legatura cu felul in care te simti inlauntrul tau: iti influenteaza calitatea vietii, felul in care traiesti emotiile, perspectiva pe care o ai asupra vietii, modul in care relationezi cu ceilalti. 

Credinta mea este ca avem capacitatea de a ne transforma realitatea pe care o vedem si la care ne raportam, schimbandu-ne fiziologia.


Yoga contine un set de modalitati de interventie in lucrul individual si cu grupul, a caror eficienta este verificata de 5000 de ani. Beneficiile Yoga sunt confirmate de stiinta moderna
si consolidate cu recomandarea pentru a practica Yoga – posturi corporale, meditatie, tehnici de respiratie, mindfulness, filosofie de viata – ca mod de a preveni si trata efectele negative ale stresului si pentru a sustine starea de bine si sanatatea individului.

Secventele de posturi (asana)
Aduc forta si echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, activeaza metabolismul si sistemul digestiv, normalizeaza buna functionare a sistemului endocrin si imunitar, aduc echilibru fizic-mental-emotional.

Sesiunile de meditatie si respiratie constienta (pranayama)

Au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Sesiune de cunoastere

Programeaza un apel de 15 minute pentru a ne cunoaste, sa imi spui cu ce probleme te confrunti si cum te pot ajuta sa iti fie mai bine!