Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Meditatia este un mijloc de a antrena, in mod intentionat, mintea si fluxul gandirii, incat sa ne permitem sa transformam perceptia asupra lumii si felul in care raspundem la ceea ce se intampla in jurul nostru.

Cercetarile stiintifice au aratat ca meditatia poate avea efect atat la nivel fizic, cat si psihologic.

Unele dintre beneficiile fiziologice ale meditatiei sunt diminuarea starii de agitatie fizica, calmarea respiratiei si reducerea ritmului cardiac, calmarea sistemului nervos simpatic (implicat in reactia lupta sau fugi) si activarea sistemului nervos parasimpatic (cel implicat in stari de calm si relaxare), reducerea stresului.

Beneficiile meditatiei

Autocunoastere si autocontrol prin cresterea constientizarii de sine si capacitate mai buna de gestionare a stresului;

Cresterea bunastarii emotionale

O mai buna gestionare a simptomelor diferitelor afecțiuni, intre care tulburari de anxietate, depresie, tulburari de somn, hipertensiune arteriala

Imbunătățirea memoriei si a capacitatii de concentrare

3 meditatii ghidate

pentru a (re)dobandi pacea interioara in 3 situatii dificile din viata ta

 

Ce primesti:

Ghidul de practica: un document in format .pdf in care iti introduc legatura dintre emotii si inima, unde isi are originea aceasta dificultate de a procesa corect emotiile si a merge mai departe in viata, impreuna cu invitatia de a incuraja restabilirea in armonie a legaturii dintre inima, minte si sine.

3 meditatii ghidate sa te sprijine in 3 situatii dificile din viata ta, pe care le poti descarca si pastra la indemana pentru a le folosi cand ai nevoie.

3 meditatii

pentru 3 situatii dificile din viata ta

ANXIETATE ȘI NELINIȘTE

FURIE ȘI IRITABILITATE

INERȚIE ȘI LIPSĂ DE ENERGIE

Specializarile mele

Sunt Consilier pentru dezvoltare personalaTrainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-RYTAyurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Am studiat in India, sub indrumarea directa a medicilor specialisti in Yoga, Ayurveda si Naturopatie. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

In Nepal, am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, locuind alaturi de acestia, in manastire.

Detin urmatoarele certificari STED Council (India): Ayurveda Nutrition and Cooking, Ayurveda Massage and Herbology, Integrative Yoga Therapy.

Detin certificarea Yoga Alliance pentru 500-hours Yoga Teacher Training (India).