Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

SESIUNI YOGA CU GRUPUL

Sesiunile Yoga de grup au o energie aparte pentru ca aduc cu ele beneficiul comunitatii: de a practica Yoga alaturi de persoane cu preocupari asemanatoare

Pe durata sesiunii vei fi invitat/a sa lasi deoparte stresul, problemele de acasa si de la serviciu, grijile ce te apasa, sa te distantezi putin de ele; pentru a incetini, relaxa, reconecta cu sine

Ghidarea mea va fi blanda si in acelasi timp precisa. Voi lua in calcul forma si conditia ta fizica, si iti voi oferi variatii ale posturilor adaptate nevoilor tale.

Obiectivul sesiunilor de Yoga cu grupul este de a crea spatiu in corp si in minte, eliminand tensiunea, incordarea, stagnarea. La sfarsitul sesiunilor de Yoga participantii resimt o stare de usurinta – sufleteasca, mentala, fizica, invata sa isi asculte si onoreze corpul si se bucura de “micile” reusite personale, se deschid catre noi posibilitati si intelesuri in propria viata.

PROGRAM

Sesiunile de Yoga de Grup au loc în fiecare zi de
LUNI, ora 19:00-20:15
MIERCURI, ora 17:30-18:30 si
JOI, ora 19:00-20:15

Descopera tematica de practica pentru luna in curs, vizitand pagina de Facebook! Da-i si un Like daca iti place!

Cum lucrăm

In cadrul sesiunilor Yoga de grup folosim lucrul postural cu corpul prin asana, tehnici ghidate de respirație (pranayama), meditatii ghidate, in stiluri si abordari diferite: Hatha Yoga, Hatha Yoga flow, Yin Yoga, Vinyasa. Vom lucra deopotriva pentru destindere si relaxare – muschi, articulatii, sistem nervos, endocrin, cat si pentru tonifiere, focus, dezvoltarea echilibrului:

Secventele de posturi (asana) aduc forta si echilibru corpului, te elibereaza de tensiunile musculare, iti imbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, activeaza metabolismul si sistemul digestiv, normalizeaza buna functionare a sistemului endocrin si imunitar, aduc echilibru fizic-mental-emotional.

Sesiunile de meditatie si respiratie constienta (pranayama) au scopul de a-ti spori capacitatea de concentrare, reduce stresul si anxietatea, re-echilibra energetic, atinge o stare de armonie interioara.

Cum se desfășoară

Acorda-ți timp pentru a ajunge cu aprox. 10 minute înainte: pentru a te schimba, alege salteluța și locul preferat, pentru a începe sa intri în atmosfera în timp ce savurezi o gura de ceai proaspăt preparat.

Echipamentul de practica pe care îl porți este necesar sa fie lejer. Practica Yoga se face în șosete sau desculț. Îți va fi pusa la dispoziție salteluță, props și tot ce e nevoie pentru a-ți desfășura optim practica Yoga.

Cât costă

Contribuția ta pentru o ședință este de 50 de lei pe care ii poți achita online sau înaintea începerii ședinței de Yoga. Sau poți opta pentru contributie lunara, 180 lei pentru 4 ședințe si valabilitate 4 saptamani.

Cum se desfășoară

Acorda-ți timp pentru a ajunge cu aprox. 10 minute înainte: pentru a te schimba, alege salteluța și locul preferat, pentru a începe sa intri în atmosfera în timp ce savurezi o gura de ceai proaspăt preparat.

Echipamentul de practica pe care îl porți este necesar sa fie lejer. Practica Yoga se face în șosete sau desculț. Îți va fi pusa la dispoziție salteluță, props și tot ce e nevoie pentru a-ți desfășura optim practica Yoga.

Cât costă

Contribuția ta pentru o ședință este de 50 de lei pe care ii poți achita online sau înaintea începerii ședinței de Yoga. Sau poți opta pentru contributie lunara, 180 lei pentru 4 ședințe si valabilitate 4 saptamani.

Ce spun participantele

Am cerut ajutorul Mirelei și a fost cea mai bună decizie pentru mine. Am avut ședințe de yoga unu-la-unu de 2 ori pe săptămână și m-au adus într-o stare de spirit echilibrată, de care aveam nevoie disperată. Multumesc, Mirela, esti grozava si te apreciez profund. Esti uimitoare! Te iubesc! ❤️

Alice Gorita

Am fost la o ședință cu Mirela și m-am simțit foarte bine, dincolo de partea fizică utilă, se simte atmosfera plăcută a locului și a Mirelei ca om. O oază pentru regăsire. Recomand.

Andreea Catuneanu

Pe Mirela o recomandă experiența proprie, optimismul, vioiciunea, acuratețea și pasiunea, dorinta dezinteresată pentru mai BINE, pentru o lume mai BUNĂ și mai conectată la valorile perpetue care contează!

Camelia Boldea

Ședințele de yoga practicate împreună cu Mirela sunt foarte relaxante, inspiraționale și pline de energie creatoare. Pe mine m-au ajutat să învăț să îmi ascult corpul, să fiu atentă la semnalele sale, să îmi regăsesc liniștea chiar și în cele mai tensionante și stresante perioade din viața mea, și mai ales, să învăț să mă relaxez. Mirela este o persoană care emană energie pozitivă, are o extraordinară putere de a se conecta cu cei care participăm la practicile ei, iar vocea ei caldă mă poartă de fiecare dată pe cele mai îndepărtate tărâmuri ale gândurilor și trăirilor mele. Recomand cu mare drag călătoriile către sine ghidate de Mirela!!

Bianca Craciun

Recomand ședințele de Yoga și Weekendurile de relaxare organizate de Mirela. Îndrumările Mirelei mi-au fost de folos și m-au ajutat să-mi recapăt echilibrul și starea de bine. Mirela are o energie bună, gânduri orientate spre a face bine și împărtășește din experiența ei celor care caută să se cunoască pe sine, celor care caută un echilibru fizic și mental și celor care caută să se conecteze cu natura, să respire și să trăiască armonios.

Laura Marculescu

Ședințele de yoga cu Mirela sunt o oază de liniște și relaxare în timpul cărora simt de fiecare dată o reconectare deplină cu propriul corp. Mirela este o persoană foarte empatică si caldă care mă face să mă simt ca acasă pe salteluța de yoga🙏

Miruna Presoianu

Mirela te va ajuta să descoperi sau să redescoperi bucuria de a fi, aici si acum. E o formă de bucurie ce nu mai pleacă de lângă tine, este de lungă durată. Mulțumesc!

Stefania Dudau

Mirela a fost, atunci când am cunoscut-o, o plăcută surpriză pentru mine. O persoană modestă, calmă, atentă cu noi și nevoile noastre, o instructoare pe care o recomand din tot sufletul!

Lorena Ticleanu

Recomand cu toată încrederea sesiunile de yoga alături de Mirela și sunt profund recunoscătoare pentru grija, seriozitatea și blândețea cu care ne însoțește în timpul practicii. Îmbinând meditația cu tehnicile de respirație și asanele, Mirela are darul de a face ca, oricâtă oboseală, neliniște sau nemulțumire ai aduce cu tine, la încheierea sesiunilor de yoga să ai o cu totul altă energie, o stare de bine și să îți simți corpul revitalizat și mintea mai limpede.

Ana Trentea

Zilele de yoga cu Mirela sunt dintre cele mai fericite si liniștite. Practic împreună cu ea de mai bine de jumătate de an și ce apreciez cel mai mult este răbdarea pe care o are pentru fiecare dintre noi, adaptarea exercițiilor la nevoile noastre și structura clasei atât de bine pusă la punct încât să simți că și lucrezi, dar te și relaxezi.

Adelina Panaite

Mirela este un instructor atent la nevoile noastre, capabil să se adapteze, dar și tenace în atingerea obiectivelor, pozitiv, luminos și cu mult har. Ședințele de yoga cu ea îmi dau o stare de liniște și de bine pe care o port în mine mult după ce ele se încheie. Recomand din tot sufletul!

Domnica Focsaneanu

Studio Yoga Mirela Ivaz

Str Episcopiei 5

Te țin la curent cu tematica de practica pentru luna in curs pe pagina de Facebook

Lucrul cu mine integrează

Hatha Yoga
Integrative Yoga Therapy
Yin Yoga
Nidra Yoga
Restorative Yoga
Breath work / Pranayama
Meditation & Meta-meditation / Buddhism
Rhythms
5 Element Theory / Ayurveda India
Neuro-Linguistic Programming
Nervous System Regulation / Somatic therapies

Studio Yoga