SportStil de viataVideoYoga

Salutul Soarelui sau Surya Namaskar | VIDEO

Practica alături de mine Surya Namaskar sau în traducere, Salutul Soarelui,  o secventa dinamica yoga, într-o succesiune de 12 asana cu rolul de a-ti revigora trupul si mintea.


Salutul Soarelui sau Surya Namaskar

Secventa dinamica de practica Yoga | VIDEO 20 minute 

Urmărește filmarea video și practica alături de mine Surya Namaskar, într-o secventa de 6 runde. Ia-ți salteluța de Yoga, alege-ți un spațiu linistit si dedica-ti aproximativ 20 de minute.

 

Afla detalierea tehnicii de execuție, împreună cu beneficiile care însoțesc aceasta practica in articolul cu link AICI.

Pentru a rămâne la curent cu evenimentele pe care le organizez (ateliere, tabere de weekend…) si programul pentru yoga, afli ușor pe facebook cu Like/Follow Mirela Ivaz. Cum probabil facebook iti livrează deja nenumărate notificări pe zi, aboneaza-te pe blog www.ivaz.ro si pe canalul youtube Mirela Ivaz, pentru a primi pe email anunțul noilor apariții (articole, filmări) pentru tot ce tine de yoga, sănătatea emoțională, alimentație, călătorii in locuri autentice.

Cu mult drag, o săptămâna frumoasa îți doresc!

Mirela Ivaz
Yoga Teacher 500-RYT & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditata de Yoga Alliance si STED Council (India)

P. S. Te interesează un anumit aspect din viata ta si iti dorești sa afli cum Yoga sau alimentația te pot sprijini? Scrie-mi pe contact@ivaz.ro.
P.P.S. Dacă te-ai bucurat de primirea acestor informații, le consideri utile si te poți gândi la cineva care sa le primească, impartasaste-i!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *