Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Alimentatia adecvata, alaturi de exercitiul fizic regulat si somnul odihnitor sunt cei trei piloni esentiali pentru o viata sanatoasa si prospera fizic, mental, emotional.

Abordarea unica pe care o aduc pentru a construi o viata plina de vitalitate si care sa serveasca nevoilor tale, felului tau unic si natural de a fi, este prin cunoasterea oferita de sistemul Ayurveda.

Ayurveda este un sistem complet de vindecare, care se concentreaza pe oferirea de instrumente si practici pentru a sustine starea de sanatate si armonia interioara, folosindu-se de capacitatea innascuta de vindecare a individului. 

Astfel, Ayurveda tinteste deopotriva dezvoltarea fizica, emotionala si spirituala. Ayurveda provine din vechile filozofii orientale care descriu natura realitatii, legile lumii naturale (din care facem parte) si modalitatea in care putem folosi principiile naturii pentru vindecare. Ayurveda nu se bazează pe nicio religie si furnizeaza individului cunoasterea (informatii, instrumente si practici) pentru a beneficia de un stil de viata care sa il avantajeze, pentru a obtine sanatatea optima.

Cum poți beneficia de sesiunile de
Nutritie si Well-Being

Sesiune de cunoastere

Programeaza un apel de 15 minute pentru a ne cunoaste, sa imi spui cu ce probleme te confrunti si cum te pot ajuta sa iti fie mai bine!