Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

RETREAT

Weekend pentru relaxare si revitalizare

Este deja o traditie care a inceput in anul 2016 din dorinta de a transmite mai departe cu pasiune din descoperirile si cunoasterea dobandita si de a initia o transformare benefica in randul participantilor

DE CE sa participi?

Corpul tau iubeste fluiditatea si miscarea.

Cand faci exercitii de intindere sau dansezi, cand te misti liber in mijlocul naturii, corpul tau se ajusteaza, se realiniaza si incepe sa (re)devina fluid cu ritmul vietii. Starea ta interioara, sufleteasca, se transforma si te simti mai conectata cu lumea din jurul tau.

Daca te simti blocata (fizic, dar si mental), stagnanta (in corp, sau in experienta de viata) si iti doresti sa eliberezi energia veche sau pur si simplu sa te simti mai insufletita in propria-ti viata (tu cu tine, in relatiile cu ceilalti), acest eveniment este pentru tine. Iti vor fi oferite contexte diferite pentru a-ti misca corpul si a-l linisti deopotriva, oferind muschilor, articulatiilor, tesuturilor sansa de a-si implini in armonie functiile pentru care au fost create.

Emotiile reprimate, precum frica, furia, resentimentul, etc. raman blocate in corp si in tesuturi, fara posibilitatea de a le elibera.
Emotii si stari reprimate creaza somatizari in corp si putem experimenta stari de dizarmonie, de la o usoara stare de neliniste si pana la boli cronice.

In Weekend-ul pentru Relaxare si Revitalizare dedicam timp ingrijirii de sine, prin practici precum yoga, dansul, mersul pe jos in drumetii, alimentatie nutritiva – toate acestea fiind modalitati benefice pentru a-ti oferi astazi, si pentru viitor, darul Vietii: armonie, echilibru, bunastare, cunoastere.

Ne vom folosi de

NATURA

Prezenta noastra activa in Natura, drumetii recreative si mancare sanatoasa gatita cu iubire

YOGA

Sesiuni de Yoga tematice ghidate cu blandete, tehnici simple si eficiente de meditatie si vizualizare (metta meditation), exercitii de respiratie constienta (Pranayama)

DEZVOLTARE PERSONALA

Ateliere ghidate si Sesiuni de introspectie si dezvoltare personala, alaturi de elemente suport precum: art therapy, journaling, storytelling, mindfulness, guided meditation.

Durata

4 zile, 3 nopti (de joi pana duminica)

Locatia

Atat locatia aleasa pentru a sustine acest eveniment - cat si imprejurimile - ne vor onora cu natura curata, liniste, peisaje, unghiuri si orizonturi nespus de frumoase, mancare sanatoasa si posibilitatea de a ne darui timp pretios pentru sine, prin activitatile pe care le vom avea in program

Lucrul cu mine integrează

Hatha Yoga
Integrative Yoga Therapy
Yin Yoga
Nidra Yoga
Restorative Yoga
Breath work / Pranayama
Meditation & Meta-meditation / Buddhism
Rhythms
5 Element Theory / Ayurveda India
Neuro-Linguistic Programming
Nervous System Regulation / Somatic therapies

Retreat alaturi de mine