Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Invata mai multe despre ce beneficii pentru sanatate iti poate aduce practica yoga! 

 

Descopera ce schimbari au loc in corpul tau dupa prima sedinta de yoga, la cateva luni de practica sau dupa cativa ani de yoga.

Yoga, o filosofie veche de 5000 de ani, a intrat demult in interesul oamenilor de stiinta si al medicinei moderne, iar rezultatele vin sa confirme beneficiile acestei practici pentru sanatate si pentru starea de bine. Da, Yoga functioneaza!

Yoga, prin ramurile sale care s-au propagat cel mai bine in occident – Asana (posturi fizice) si Meditatia – se bucura de numeroase recunoasteri, ca modalitate de reducere a stresului si de consolidare fizica si emotionala a starii de bine.

Descarca GRATUIT eBook-ul Yoga si beneficiile sale aduse sanatatii si vei avea acces imediat la cele mai noi descoperiri ale stiintei medicale in domeniul Yoga si Well-being.

eBook-ul contine 6 (sase) pagini unde sunt detaliate ce transformari benefice au loc in corpul tau dupa prima sedinta de yoga, la cateva luni de practica sau dupa cativa ani de yoga. Fiecare beneficiu adus sanatatii este insotit de sursa de referinta, respectiv link-ul catre studiul stiintific elaborat.

Sunt Mirela Ivaz,

 Sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-RYTAyurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

 Am studiat in India, sub indrumarea directa a medicilor specialisti in Yoga, Ayurveda si Naturopatie. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

 In Nepal, am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, locuind alaturi de acestia, in manastire.

 Detin urmatoarele certificari STED Council (India): Ayurveda Nutrition and Cooking, Ayurveda Massage and Herbology, Integrative Yoga Therapy.

 Detin certificarea Yoga Alliance pentru 500-hours Yoga Teacher Training (India).