Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Atelier
de FEMINITATE, NUTRIȚIE si ÎNGRIJIREA CORPULUI
cu Ayurveda

Atelier
de FEMINITATE, NUTRIȚIE si ÎNGRIJIREA CORPULUI
cu Ayurveda

Te invit sa descoperi cum Ayurveda, cel mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India, iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera caile de mentinere a sanatatii si starii de bine.

Din calitatea mea de Consilier nutritionist (acreditata ANC) si Ayurveda Practitioner (certificata STED Council, India) si din pasiunea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului, am creat Atelierul de Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda.

Atelierul este pentru tine daca

Iti doresti vitalitate, energie, sentimentul de a te simti bine in corpul tau.

 Iti doresti sa te simti femeia iubita si apreciata prin calitatile tale naturale si unice.

 Ai tinut diverse cure de slabire care nu au functionat la tine (sau au produs efectul yo-yo).

Vrei sa afli din secretele frumusetii femeilor indiene, cum sa iti ingrijesti pielea si corpul.

Esti preocupata de caile prin care poti tine la distanta semnele imbatranirii (riduri, vergeturi, etc.).

Ai facut deja schimbari in alimentatie si stil de viata, ai observat beneficiile pe pielea ta si acum iti doresti sa ai mai mult din ceea ce e bine pentru tine.

Vrei sa iti intelegi natura unica (fizic-mental-comportamental) si ce poti face pentru a mentine echilibrul. Echilibru = sanatate, Dezechilibru = boala.

Structura Atelierului

Atelierul este structurat in trei Module, fiecare Modul cu durata de aprox. 1 ora (plus, jumatate de ora pauza) si cuprinde informatii teoretice si practice.

 

Pret: 240 lei / persoana / 3h30minute
Locatie: Bucuresti
Online: 200 lei / persoana / 3h30minute
Pentru alt oras (in afara de Bucuresti) pretul va fi agreat cu locatia gazda a Atelierului.

 

In weekend-ul 4 si 5 martie, parte a Programului „Acceptare si Iubire pentru Sine” voi organiza Atelierul de Feminitate, nutritie si ingrijirea corpului cu Ayurveda. Acesta va fi disponibil in doua variante: Online (4 martie, ora 15:00-18:30) si fizic, la Studio (5 martie, ora 10:00-13:30).

Doar pentru aceasta editie de Atelier beneficiezi de costul redus de 150 lei, valabil pentru cursul online si de costul redus de 160 lei, valabil pentru cursul in sala, in prezenta fizica.

Sunt ghidul tau si iti aduc toata aceasta cunoastere direct din India

Specializarile mele

Sunt Consilier pentru dezvoltare personalaTrainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-RYTAyurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Am studiat in India, sub indrumarea directa a medicilor specialisti in Yoga, Ayurveda si Naturopatie. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

In Nepal, am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, locuind alaturi de acestia, in manastire.

Detin urmatoarele certificari STED Council (India): Ayurveda Nutrition and Cooking, Ayurveda Massage and Herbology, Integrative Yoga Therapy.

Detin certificarea Yoga Alliance pentru 500-hours Yoga Teacher Training (India).