Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

PROGRAM DE MISCARE PENTRU SANATATE

15 zile, 15 minute pe zi, la tine acasa, in orice moment al zilei alegi tu

CUI se adreseaza?

Programul „15 ZILE, 15 MINUTE” se adreseaza persoanelor neobisnuite cu miscarea, care au un stil de viata sedentar, se simt amortite sau intepenite sau, dimpotriva, sunt mai mereu „pe fuga” sau in criza de timp.

Intentia mea este ca prin aceste sesiuni de miscare de cate 10-15 minute, in care vor putea lucra si integra treptat tehnici de miscare si de respiratie – pornind de la simplu/zero – sa prinda „gustul” pentru miscare, sa isi anuleze din convingerile limitative (nu am timp, este greu, imi trebuie echipament special, la sala se uita lumea critic la mine, etc.) si sa descopere pe propriul corp beneficiile aduse de miscare si de exercitiul fizic adecvat.

CE vei primi?

Programul de miscare pentru sanatate “15 zile, 15 minute” contine 15 sesiuni inregistrate, in secvente de cate 10-15 minute. In fiecare sesiune te voi ghida si vei lucra alaturi de mine; programul contine tehnici blande de miscare si de respiratie.

O data cu inscrierea ta si cu Start-ul Programului vei primi in fiecare zi, pe e-mail, accesul la o noua sesiune de miscare! Vei putea sa iti alegi tu momentul potrivit din zi si sa lucrezi alaturi de mine.

Accesul este GRATUIT

Primesti acces GRATUIT la suita de inregistrari video, in baza inscrierii si participarii tale in Program.

Disclaimer. Acest program implica faptul ca persoanele care participa in Programul „15 ZILE, 15 MINUTE” sunt apte din punct de vedere fizic (medical) pentru efort fizic de nivel usor spre mediu. Consulta medicul pentru a-ti oferi avizul necesar; participarea in Program se va face pe proprie raspundere.

Sunt Mirela Ivaz,

 Sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-RYTAyurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

 Am studiat in India, sub indrumarea directa a medicilor specialisti in Yoga, Ayurveda si Naturopatie. Am absolvit aici cursurile Centrului de tratament si cercetare in Ayurveda – School of Ayurveda and Panchakarma – din Kerala, scoala acreditata de guvernul indian.

 In Nepal, am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, locuind alaturi de acestia, in manastire.

 Detin urmatoarele certificari STED Council (India): Ayurveda Nutrition and Cooking, Ayurveda Massage and Herbology, Integrative Yoga Therapy.

 Detin certificarea Yoga Alliance pentru 500-hours Yoga Teacher Training (India).