Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

SESIUNI PRIVATE DE YOGA

Yoga este o practică care funcționează cu corpul, respiratia, mintea si emotiile. Sesiunile private de Yoga sunt transformatoare, deoarece ne concentram pe nevoile tale unice, individuale.

Cum lucrăm

Sesiunile private includ ajustari manuale si iti ofera optiuni accesibile pentru a-ti reorienta si realinia corpul, pentru a elibera tensiunea retinuta in mod obisnuit in tesuturile musculare si in articulatii si pentru a elimina stagnarea in corp.

 

Ne vom concentra pe consolidarea partilor corpului care prezinta slabiciune musculara sau care sunt folosite ineficient, imbunatatind flexibilitatea si amplitudinea de miscare.

Aceste sesiuni construiesc o postura activa si echilibrata si se reflecta intr-o atitudine care degaja mai multa putere, siguranta de sine/incredere in fortele proprii, claritate mentala.

Impreuna, vom dezvolta conditii mai bune care permit organismului sa se re-calibreze si sprijina vindecarea.

Vei invata sa folosesti instrumente care participa activ la bunastarea ta

instrumente care te vor sprijini pentru a elibera obiceiuri negative si pentru a face alegeri mai constiente, te vei misca cu mai multa lejeritate, siguranta, curaj

Dureri de spate: lombar, gat si umeri
Restricții în mobilitate
Tulburări generalizate precum artrita
Oboseala cronica

Suprapondere si obezitate
Dificultăți de respirație
Disconfort digestiv (IBS, constipatie, balonare)

Tulburări de somn (trezirea peste noapte sau dificultatea de a adormi)
Stresul și anxietatea
Migrene

1

Programul Yoga 1 la 1 începe cu un apel telefonic gratuit de 15 minute. În timpul acestei convorbiri, discutam obiectivele și preocupările generale.

2

Dacă decidem să continuam, programam întâlnirea pentru ședința privata.

3

Pe parcursul urmatoarelor ședințe, voi crea și consolida o practică personală pentru tine, care te sprijină în atingerea obiectivelor agreate, te voi ghida și supraveghea in practica Yoga, răspund la întrebări și discutam despre modul în care „lucrează” tehnicile respective și voi face orice ajustare care îmbunătățește practica și creste efectele acesteia.

4

Dupa încheierea ședințelor, continui sa practici programul Yoga în spațiul personal sau poți solicita alte întâlniri (de evaluare si re-calibrare sau de stabilire a unor noi obiective).

Prețuri

180 lei

Sesiune privată
1 oră și 10 minute

150 lei

Sesiune ONLINE
1 oră

Studio Yoga Mirela Ivaz

Str Episcopiei 5

Ce spun participantele

Am cerut ajutorul Mirelei și a fost cea mai bună decizie pentru mine. Am avut ședințe de yoga unu-la-unu de 2 ori pe săptămână și m-au adus într-o stare de spirit echilibrată, de care aveam nevoie disperată. Multumesc, Mirela, esti grozava si te apreciez profund. Esti uimitoare! Te iubesc! ❤️

Alice Gorita

Am fost la o ședință cu Mirela și m-am simțit foarte bine, dincolo de partea fizică utilă, se simte atmosfera plăcută a locului și a Mirelei ca om. O oază pentru regăsire. Recomand.

Andreea Catuneanu

Pe Mirela o recomandă experiența proprie, optimismul, vioiciunea, acuratețea și pasiunea, dorinta dezinteresată pentru mai BINE, pentru o lume mai BUNĂ și mai conectată la valorile perpetue care contează!

Camelia Boldea

Ședințele de yoga practicate împreună cu Mirela sunt foarte relaxante, inspiraționale și pline de energie creatoare. Pe mine m-au ajutat să învăț să îmi ascult corpul, să fiu atentă la semnalele sale, să îmi regăsesc liniștea chiar și în cele mai tensionante și stresante perioade din viața mea, și mai ales, să învăț să mă relaxez. Mirela este o persoană care emană energie pozitivă, are o extraordinară putere de a se conecta cu cei care participăm la practicile ei, iar vocea ei caldă mă poartă de fiecare dată pe cele mai îndepărtate tărâmuri ale gândurilor și trăirilor mele. Recomand cu mare drag călătoriile către sine ghidate de Mirela!!

Bianca Craciun

Recomand ședințele de Yoga și Weekendurile de relaxare organizate de Mirela. Îndrumările Mirelei mi-au fost de folos și m-au ajutat să-mi recapăt echilibrul și starea de bine. Mirela are o energie bună, gânduri orientate spre a face bine și împărtășește din experiența ei celor care caută să se cunoască pe sine, celor care caută un echilibru fizic și mental și celor care caută să se conecteze cu natura, să respire și să trăiască armonios.

Laura Marculescu

Ședințele de yoga cu Mirela sunt o oază de liniște și relaxare în timpul cărora simt de fiecare dată o reconectare deplină cu propriul corp. Mirela este o persoană foarte empatică si caldă care mă face să mă simt ca acasă pe salteluța de yoga🙏

Miruna Presoianu

Mirela te va ajuta să descoperi sau să redescoperi bucuria de a fi, aici si acum. E o formă de bucurie ce nu mai pleacă de lângă tine, este de lungă durată. Mulțumesc!

Stefania Dudau

Mirela a fost, atunci când am cunoscut-o, o plăcută surpriză pentru mine. O persoană modestă, calmă, atentă cu noi și nevoile noastre, o instructoare pe care o recomand din tot sufletul!

Lorena Ticleanu

Recomand cu toată încrederea sesiunile de yoga alături de Mirela și sunt profund recunoscătoare pentru grija, seriozitatea și blândețea cu care ne însoțește în timpul practicii. Îmbinând meditația cu tehnicile de respirație și asanele, Mirela are darul de a face ca, oricâtă oboseală, neliniște sau nemulțumire ai aduce cu tine, la încheierea sesiunilor de yoga să ai o cu totul altă energie, o stare de bine și să îți simți corpul revitalizat și mintea mai limpede.

Ana Trentea

Zilele de yoga cu Mirela sunt dintre cele mai fericite si liniștite. Practic împreună cu ea de mai bine de jumătate de an și ce apreciez cel mai mult este răbdarea pe care o are pentru fiecare dintre noi, adaptarea exercițiilor la nevoile noastre și structura clasei atât de bine pusă la punct încât să simți că și lucrezi, dar te și relaxezi.

Adelina Panaite

Mirela este un instructor atent la nevoile noastre, capabil să se adapteze, dar și tenace în atingerea obiectivelor, pozitiv, luminos și cu mult har. Ședințele de yoga cu ea îmi dau o stare de liniște și de bine pe care o port în mine mult după ce ele se încheie. Recomand din tot sufletul!

Domnica Focsaneanu

Lucrul cu mine integrează

Hatha Yoga
Integrative Yoga Therapy
Yin Yoga
Nidra Yoga
Restorative Yoga
Breath work / Pranayama
Meditation & Meta-meditation / Buddhism
Rhythms
5 Element Theory / Ayurveda India
Neuro-Linguistic Programming
Nervous System Regulation / Somatic therapies