Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

SESIUNI PRIVATE

EMBODIMENT & SOMATICS

Educatia somatica cultiva atentia prin miscare, meditatie, respiratie, atingere, relaxari ghidate, vizualizari, lucrul cu sunete, expresii creative pentru a permite accesul catre constiinta si procesele biologice intrupate (embodied)

Embodiment & Somatics

Embodiment & somatics este o abordare centrata pe cultivarea constientizarii, folosind diferite seturi de instrumente, pentru a conecta mai bine corpul si mintea. E&S te sprijina sa intelegi mai multe despre relatiile cu sine si cu ceilalti, astfel incat sa ai mai multa incredere, claritate și empatie in interactiunile tale. E&S este un adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie.

Este centrat pe corp pentru a imbunatati constientizarea conexiunii corp-minte

Este o abordare senzoriala (mai degraba decat o abordare cognitiva) a învățării / dezînvățarii / reînvățarii

Este de natura exploratorie, bazata pe premisa ca corpul este modelat de minte si ca mintea poate fi remodelata prin corp.

Se concentreaza mai degraba pe experienta interna a miscarii decat pe rezultatul final

Beneficiile sesiunilor private
Embodiment & Somatics

Sprijina descoperirea tiparelor/obiceiurilor de a te misca (Samskaras) care sunt construite pe aliniere gresita, inhibitie, contractie si compensatie.

Sprijina trezirea din amnezia senzo-motorie.

Sprijina lubrifierea articulatiilor, hraneste si hidrateaza tesuturile, creeaza usurinta, lejeritate si creste aria de mobilitate.

Dezvolta simtul interoceptiei (sensibilitatea viscerala), ceea ce va sprijini reglarea functiilor sistemului nervos si va reduce sensibilitatea la durere.

Varietatea miscarilor va crea o mai buna coordonare si dezvolta neuroplasticitatea. Te va sprijini sa te adaptezi mai bine la mediul fizic, mental si emotional.

Atentia acordata micilor schimbari poate crea un impact profund asupra modului de gandi, misca si relationa.

Miscarea inlesneste comunicarea cu Emotia. In acest sens, miscarea este folosita ca o poarta de acces pentru a explora auto-reglarea emotionala.

Efect calmant si reparator. Regleaza sistemul nervos de la modul Lupta – Fugi – Ingheata, la modul Odihna – Digestie – Actiune constructiva.

Lucrul cu mine integrează

Hatha Yoga
Integrative Yoga Therapy
Yin Yoga
Nidra Yoga
Restorative Yoga
Breath work / Pranayama
Meditation & Meta-meditation / Buddhism
Rhythms
5 Element Theory / Ayurveda India
Neuro-Linguistic Programming
Nervous System Regulation / Somatic therapies