Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Sesiune de practica Yoga pentru incepatori, care se poate constitui intr-o rutina excelenta pentru dimineata sau seara.


Yoga pentru incepatori – Rutina excelenta de dimineata sau seara | VIDEO

Aceasta este o sesiune de practica Yoga pe care ti-o recomand daca faci primii pasi in Yoga.

De asemenea, este o optiune excelenta pentru o rutina scurta de dimineata sau de seara. Dimineata, pentru a te inviora si pregati pentru ziua in curs. Seara, pentru destindere si relaxare.

Insoteste-ma in aceasta sesiune de Yoga, ghidata pe indelete. Daca te afli la inceput in practica Yoga, vei explora cu aceasta sesiune primele notiuni de meditatie, postura si aliniament, armonizarea corpului si mintii cu respiratia.

Yoga pentru incepatori | VIDEO | 30 minute


Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile online, prin programele de consiliere Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.

Anul acesta Weekend-ul de relaxare si revitalizare, editia cu nr. IX, va avea loc la munte, in perioada 24-27 iunie. Locatia este aleasa, se afla la 180 km de Bucuresti, in zona Rucar-Bran. Urmeaza sa aduc toate detaliile pentru a te putea inscrie, iar daca stii ca iti doresti sa participi la acest eveniment, rezerva-ti datele 24-27 iunie 2021. Afla Cum a fost anul trecut in TABARA.


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Instagram:
www.instagram.com/mirela.ivaz

Ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9wyAIlClyI9eqqxUnhBo1Q

Lasati un comentariu