fbpx
SanatateYoga

Yoga si beneficiile aduse sanatatii

Te invit sa afli si tu despre beneficiile pentru sanatate aduse de practica Yoga.
Descopera ce schimbari au loc in corpul tau dupa prima sedinta de yoga, la cateva luni de practica sau dupa cativa ani de yoga.
Sunt marturiile celor care au participat la studiile de cercetare stiintifica si care vin sa valideze beneficiile yoga pentru sanatate si starea de bine. Da, Yoga functioneaza!


Yoga si beneficiile aduse sanatatii

Povestea mea, ca de altfel si a ta, este una cat se poate de personala. Cred totusi, ca povestile noastre se unesc si fiecare dintre noi suntem uniti prin ceea ce ne dorim sa aducem si sa cultivam in viata noastra: o stare de satisfactie si de multumire de sine, fericire, seninatate, usurinta (opus sentimentului dat de expresiile: “mi-e sufletul ingreunat”; “mintea greoaie”; “mi-e capul greu”; “mi-e corpul greoi”).

Cei care ma cunosc personal, cat si cei care imi urmaresc postarile aici, pe blog, sau pe celelalte canale media, stiu faptul ca filosofia mea de viata integreaza practica Yoga. Yoga este o modalitate care imi sprijina mentinerea starii de armonie fizica, mentala, emotionala. Ceea ce transmit mai departe este rezultatul experientei personale si a utilitatii dovedite, in relevanta nevoilor tale, individuale, cat si a necesitatilor societatii-comunitatii-organizatiei in care traim si ne desfasuram activitatea.

Ce ma surprinde placut este interesul oamenilor de stiinta si al medicinei moderne acordat Yoga – posturi corporale, meditatie, tehnici de respiratie, filosofie de viata – ca mod de a preveni si trata efectele negative ale stresului si pentru a sustine starea de bine si sanatatea individului.

Acesta este un articol pe care l-am scris la invitatia prietenei mele, Ruxandra (Gourmandelle.com), si pentru care am depus munca asidua de cercetare pentru a culege rezultatul celor mai noi studii stiintifice. Toate acestea vin sa confirme ceea ce este stiut deja de 5000 de ani. Da, Yoga functioneaza si iti ofera solutia acolo unde te doare mai tare!

Apasa pe link-ul de mai jos si vei fi condus catre articolul publicat pe Gourmandelle.com, aceasta fiind parte din contributia mea pentru a sprijini cresterea comunitatii celor interesati de caile de mentinere cat mai indelungata a sanatatii si a starii de bine.

Yoga si beneficiile sale aduse sanatatii


Ramai la curent cu ceea ce pregatesc nou pentru tine si inscrie-te pentru sedintele saptamanale de Yoga: Calendar Evenimente

Pentru sedintele individuale de consiliere pentru Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si Stil de viata, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Iti sunt alaturi,
Mirela Ivaz

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Acum ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9wyAIlClyI9eqqxUnhBo1Q

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *