fbpx
RelaxareSanatateSportStil de viataVideoYoga

Yoga pentru slabit, tonifiere si energizare | VIDEO

O sesiune de practica Yoga inregistrata, dedicata persoanelor care isi doresc sa faca miscare, sa slabeasca/reduca tesutul adipos si sa isi regaseasca starea de vitalitate.


Yoga pentru slabit, tonifiere si energizare | VIDEO

Yoga este o modalitate minunata de a face miscare pe care persoanele plinute, cu exces de greutate o pot adapta pentru ele insele. Pentru aceste persoane, exercitiile cu risc limitat promovate prin Yoga sunt o varianta mai confortabila si sanatoasa, comparativ cu alergarea pe asfalt sau antrenamentele de rezistenta (aerobic, cycling, Insanity…).

In plus, componenta mentala cu care vine Yoga – respiratia profunda, meditatia, constientizarea – sporesc increderea personala a celor cu talie mai robusta. Yoga te poate sprijini sa descoperi noi perspective si intelesuri, o noua cale de dialog cu tine insati, posibilitatea de a face alegeri mai bune, si totodata, de a conferi sens actiunilor tale, reducerea episoadelor de auto-critica.

Yoga s-a dovedit a fi extrem de eficienta in sporirea eforturilor pentru reducerea masei corporale (si mentinerea acesteia in limite sanatoase), reducerea nivelului de stres si cresterea capacitatii interioare de observare si constientizare.

VIDEO Yoga pentru slabit, tonifiere si energizare


Detalii program in perioada urmatoare

Ghidez sesiuni de practica Yoga cu grupul in fiecare zi de Luni (la Studio) si Marti (online).

Pentru sesiuni individuale de consiliere, acestea sunt disponibile prin programele Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *