Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Aceasta este o sesiune de practica Yoga pentru reducerea stresului, respectiv ameliorarea efectelor negative ale stresului si regasirea unei stari de calm interior.


Yoga pentru reducerea stresului | VIDEO | 30 minute

Stim ca atunci cand ne stresam, resimtim stari de presiune interioara, anxietate, frustrare sau furie, iar corpul ne indica aceasta prin incordare, tensionare sau chiar blocare. Prin aceasta sesiune scopul meu este acela de a face cativa pasi spre a-ti relaxa si destinde corpul, astfel incat mintea, si sistemul nervos si endocrin sa beneficieze.

Completeaza cu urmatoarele resurse:

Sesiuni de practica Yoga, meditatie si respiratie special create pentru reducerea stresului:

Stresul si influenta sa asupra alimentatiei

  • Stres si pofte nesanatoase: ce solutii sunt?

Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga, ofera consiliere 1:1 si organizeaza tabere si ateliere pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Consultant nutritionist acreditat.


Ghidez sesiuni de practica Yoga cu grupul in fiecare zi de Luni la Studio si in zilele de Marti la ibis Bucharest Politehnica.

Iti doresti consultatie privata 1:1 sau un program personalizat? Acestea sunt disponibile prin programele Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

 

Lasati un comentariu