Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Incearca aceasta meditatie pentru anxietate pentru a-ti recapata calmul, claritatea si increderea.


 

Mi-am dorit sa creez meditatii care sa fie disponibile la un click distanta. Oricand si din orice loc le-ai accesa.

De-a lungul anilor, am ghidat meditatii care au ramas doar in experienta si amintirea participantilor de la sesiunile de Yoga sau din Retreat-urile pe care le-am organizat. O amintire sau impresie care s-a volatilizat cu timpul, intrucat meditatiile pe care le-am ghidat au servit doar acelui context sau moment prezent.

Acum, vin sa creez aceste sesiuni de meditatie care pot fi accesate in orice moment, pentru a-si aduce roadele atunci cand tu ai nevoie de ele.

Seria de meditatii pe care am creat-o ofera un remediu in principal pentru starile de anxietate si depresie, ganduri anxioase sau ganduri negative.

Meditatie pentru anxietate: „Imi creez spatiu pentru a respira”

Aceasta practica iti permite sa creezi “spatiu pentru a respira”. Dureaza aproximativ 5 minute si o poti folosi oricand si oriunde pentru a-ti recapata calmul, claritatea si increderea.

 

 

Descopera si Pachetul de 3 meditatii ghidate pentru a (re)dobandi pacea interioara in 3 situatii dificile din viata ta.

 


 

PROGRAMUL YOGA IN IANUARIE

Dupa vacanta de iarna, reluam sesiunile de Yoga cu grupul la Studio!

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu