Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Am creat aceasta sesiune de Yoga pentru a te reconecta, pentru a-ti regasi resursele de forta si putere interioara. Este potrivita pentru situatiile din viata in care te simti blocat/a sau stagnezi in luarea unei decizii.


Yoga pentru putere interioara | VIDEO

In fiecare dintre noi exista o putere interioara uriasa, o energie creatoare care ne sustine pentru a creste si inainta spre implinirea visurilor. Aceasta forta interioara este cea care ne face sa realizam situatiile din viata care nu ne mai servesc, prin care reusim sa luam decizii care sa fie (mai mult) in acord cu nevoile, valorile si idealurile noastre.

In anumite etape din viata vom fi tentati – mai mult sau mai putin – sa ne cedam aceasta putere interioara: catre alti oameni, lucruri sau evenimente care par coplesitoare si/sau fara iesire. Sau sa uitam pur si simplu de ea. Nimic nu ne transforma mai mult in victima – si de aici deceptia si sentimentele de neputinta, decat credinta ca nu avem niciun control asupra propriei existente. Pentru ca avem…

Am cunoscut oameni care, confruntandu-se cu situatii dificile sau fiind prinsi in povesti unde au realizat ca nu se mai regasesc, au avut curaj sa faca schimbari dureroase si sa isi reconfigureze viata. Unii au avut taria sa renunte la lupte care le consumau inutil energia si sa isi revendice drepturile personale, ceea ce mi se pare o mare dovada de putere personala. Uneori, sa renunti la ceva/cineva care iti face rau, sa te alegi pe tine si sa te detasezi de acea situatie/relatie este un mod mai bun de a-ti investi resursele personale, pe termen lung.

Puterea interioara in Yoga

In sanskrita avem cuvantul atmabala care face referire la putere spirituala, vitalitate interioara sau forta sufleteasca.

Cum te poate sprijini practica Yoga – prin lucrul constient cu corpul si cu respiratia – pentru accesarea resurselor de putere interioara? Practica Yoga are beneficiul de a te scoate din stagnare – fizica si mentala, de a-ti da un reset pentru corp si pentru sistemul nervos. Sa iti dezvolti puterea fizica de a te misca si de a o face cu legeritate si siguranta, de a interactiona cu incredere si de a-ti consuma energia eficient, fara a trai sentimentul de epuizare.

Practica alaturi de mine: Yoga pentru putere interioara | VIDEO

Am creat aceasta sesiune de Yoga pentru a te reconecta, pentru a-ti regasi resursele de forta si putere interioara. Este potrivita pentru situatiile din viata in care te simti blocat/a sau stagnezi in luarea unei decizii.


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga, ofera consiliere 1:1 si organizeaza tabere si ateliere pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Consultant nutritionist acreditat.


Ghidez sesiuni de practica Yoga cu grupul in fiecare zi de Luni la Studio si in zilele de Marti la ibis Bucharest Politehnica.

Iti doresti consultatie privata 1:1 sau un program personalizat? Acestea sunt disponibile prin programele Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

 

Lasati un comentariu