Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Practica alaturi de mine Surya Namaskar sau, in traducere, Salutul Soarelui: o secventa dinamica de 3 runde cu rolul de a-ti revigora trupul si mintea. 


Salutul Soarelui practica la malul Marii Negre 

Este, in mod incontestabil, unul din top 3 cele mai populare filmari disponibile pe canalul meu de YouTube @mirelaivaz: Salutul Soarelui (Surya Namaskar) explicat pas cu pas | 7 minute

Pentru ca a fost ceruta, am revenit cu o filmare noua: practica Yoga cu Salutul Soarelui, la malul Marii Negre. In fundalul sonor poti surprinde sunetul original al valurilor care se sparg la malul marii. Dimineata, soare, mare, yoga: o practica Yoga de doar 6 minute, cu efect de revigorare a corpului si a mintii.

Despre Salutul Soarelui (Surya Namaskar)

Surya = Soare

Namakar = Salut

Surya Namaskar = Salutul Soarelui

Aplicabilitatea larga face ca Salutul Soarelui sa fie una dintre cele mai eficiente metode pentru mentinerea sanatatii, a unei vieti active, fiind in acelasi timp o practica spirituala.

Surya Namaskar intinde si destinde musculatura si articulatiile, tonifica, maseaza organele interne si stimuleaza digestia, sprijina circulatia libera a energiei si fluidelor in corp, sange, limfa.

Timpul cel mai potrivit pentru a practica Surya Namaskar este dimineata devreme, la rasaritul soarelui, cand natura insasi este linistita. Atunci cand ai posibilitatea, practica in aer liber, orientat cu fata catre soare. Practicat seara, Surya Namaskar stimuleaza focul digestiv. Altfel, Salutul Soarelui este recomandat in orice moment al zilei atat timp cat practica se efectueaza pe stomacul gol.

In acest articol te poti familiariza cu secventa de Asana si tranzitiile specifice care compun Salutul Soarelui, aici.

Salutul Soarelui practica la malul Marii Negre | 6 minute | VIDEO

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu