Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Program de exercitii fizice pentru solduri si bazin, cu efect de stabilizare si intarire a muschilor pelvieni. Beneficiu suplimentar: mindfulness, relaxare si echilibru imbunatatit.


20 MIN. YOGA FITNESS SERIES |

SOLDURI SI BAZIN (PELVIS SI MUSCHII PELVIENI)

Planșeul pelvin explicat

Planșeul pelvin formează un set cheie de mușchi situati in pelvis (bazin), care merg de la osul pubian frontal pana la baza coloanei vertebrale. Planseul pelvin sustine toate organele pelvine: uter, vagin, intestin si vezica urinară. Pe langa faptul ca ofera control asupra functiei vezicii urinare, muschii pelvieni puternici iti ofera mai multa forta si control asupra abdomenului, o sensibilitate sexuală imbunatatita si o postura mai buna.

Planșeul pelvin isi poate pierde tonusul muscular si controlul asupra vezicii urinare din mai multe motive, insa cel mai frecvent ca urmare a sarcinii si nasterii, a practicarii sportului intens dar si a regimurilor repetate de slabire-ingrasare (efectul yo-yo), menopauzei, imbatranirii si interventiilor chirurgicale pelvine.

VIDEO 20-Minute | Yoga pentru Solduri si Bazin (Pelvis si Muschii Pelvieni)

Yoga este o practica meditativa, care imbina atentia asupra miscarii cu respiratia. Am selectat pentru tine o serie de posturi pentru a restabili echilibrul si controlul in solduri si bazin, si pentru a construi muschi pelvieni puternici si elastici. Intreaga practica iti va conferi o postura mai buna, aliniata si gratioasa.

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu