Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Program de exercitii fizice pentru abdomen si spate, cu efect de tonifiere a muschilor peretelui abdominal si intarirea musculaturii paravertebrale lombare. Beneficiu suplimentar: mindfulness, relaxare si echilibru imbunatatit.


20-MIN. YOGA FITNESS SERIES 

ABDOMEN SI SPATE (ZONA LOMBARA)

Coloana vertebrala, abdomenul si postura

Coloana vertebrala sustine stabilitatea si verticalitatea corpului, asigura mobilitatea acestuia si are rol de protectie asupra sistemului nervos central.

Atunci cand se pierde din flexibilitatea coloanei, organismul pierde energie si ajungem sa ne simtim obositi si letargici.

Pastrand coloana vertebrala flexibila, se pastreaza elasticitatea intervertebrala, circulatia fluidelor este crescuta, iar nervii spinali primesc necesarul de substante nutritive si oxigen. Pe de alta parte, un abdomen puternic, se traduce prin mai putine dureri de spate.

VIDEO 20-Minute | Yoga pentru Abdomen si Spate (Zona Lombara)

Yoga este o practica meditativa, care imbina atentia asupra miscarii cu respiratia. Am selectat pentru tine o serie de posturi pentru:

  • a tonifia musculatura abdomenului si a spatelui, in zona lombara,
  • imbunatatim mobilitatea coloanei,
  • prevenim aparitia modificarilor degenerative ca urmare a supraincarcarii discurilor intervertebrale.

 Intreaga practica iti va conferi o postura mai buna, aliniata si gratioasa.

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu