Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Program de exerciții fizice pentru umeri si brate, cu efect de tonifiere pentru muschii bratelor si crestere a mobilitatii in articulatia umerilor. Beneficiu suplimentar: mindfulness, relaxare si postura imbunatatita.


20-Minute YOGA FITNESS SERIES 

UMERI SI BRATE

Postura si starea ta interioara

Postura este in stransa legatura cu felul in care te simti inlauntrul tau; ea iti influenteaza calitatea vietii, felul in care traiesti emotiile, perspectiva pe care o ai asupra vietii, modul in care relationezi cu ceilalti.

Pozitia umerilor, linia spatelui, a gatului si a capului, felul in care iti distribui greutatea in corp, transmit mintii tale (si sistemului nervos), cat si celor din jurul tau diverse informatii. Acestea vor face diferenta intre a avea o dispozitie emotionala si mentala afectata de un corp tensionat si contractat, cu anxietate si stima de sine scazuta si A SIMTI forta interioara, siguranta de sine si optimism.

VIDEO 20-Minute | Yoga pentru Umeri si Brate

Yoga este o practica meditativa, care imbina atentia asupra miscarii cu respiratia.

Am pregatit o sesiune antrenanta, cu posturi in diferite grade de complexitate. Urmarim sa crestem mobilitatea in articulatia umarului, inlaturam tensiunea musculara acumulata in zona omoplatilor si tonifiem muschii bratelor.

Intreaga practica iti va conferi o postura mai buna, aliniata si gratioasa.

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu