Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Program de exerciții fizice pentru picioare si fese, cu efect de tonifiere a musculaturii, reduce rigiditatea din articulatii si creste nivelul de flexibilitate. Beneficiu suplimentar: re-echilibreaza structural postura, imbunatateste coordonarea si echilibrul.


20-Minute YOGA FITNESS SERIES 

Picioare Si Fese

Recomandare parte dintr-un atrenament cross-fit

Aceasta secventa ghidata de practica Yoga pentru picioare si fese este deopotriva recomandata alergatorilor si sportivilor, ca parte dintr-un antrenament de tipul cross-fit. Are beneficiul de a reduce rigiditatea din articulatii si creste nivelul de flexibilitate.

VIDEO 20-Minute | Yoga pentru Picioare si Fese

Yoga este o practica meditativa, care imbina atentia asupra miscarii cu respiratia.

Am pregatit o sesiune antrenanta, cu posturi in diferite grade de complexitate. In a patra sesiune din Program vei lucra alaturi de mine un set de exercitii dinamice pentru picioare si fese, in care miscarile sunt coordonate cu respiratia.

Intreaga practica iti va conferi o postura mai buna, aliniata si gratioasa.

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu