fbpx
EvenimenteMeditatieSpiritualitateYoga

Spine – Mind Interdependence @ YOGAthon3 – Sedinta Yoga Eveniment, 4 noiembrie 2017, Bucuresti

Ne vedem si ne revedem sambata aceasta, 4 noiembrie 2017, de la ora 9:30 sa exploram, intr-o practica yoga dedicata, legatura subtila dintre minte si coloana vertebrala. 

Spine – Mind Interdependence este o sesiune de practica yoga ce iti permite sa explorezi si sa „netezesti” conexiunea subtila dintre coloana vertebrala si minte. Pentru ca atunci cand echilibrul structural iti este afectat, iar durerile de spate se prelungesc si se acutizeaza in timp, calitatea vietii iti este afectata, felul in care traiesti emotiile, perspectiva pe care o ai asupra vietii, modul in care relationezi cu ceilalti. Legatura este bi-directionala.

Sesiunea de practica yoga integreaza o tehnica de meditatie budista , preluata direct de la calugarii budisti de la Kopan Monastery, din Nepal.

Prin participarea ta, sprijini susţinerea proiectelor Asociaţiei United Kids – asociaţie înfiinţată cu scopul de a creşte gradul de conştientizare a autismului în oraşele din România, oferind servicii directe şi acordând sprijin familial, precum si informaţie şi educaţie celor implicaţi direct în procesul de integrare a copiilor cu diferite tulburări de dezvoltare.

Esti ghidat/a in practica yoga de Mirela Ivaz – www.ivaz.ro – Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Coach, acreditat Yoga Alliance si STED Council (India).

Te aştept cu drag, în Palatul Universul, Strada Brezoianu, nr 23 – 25, sala de la etajul 6, orele 9:30-10:45. Donatia este de 35 lei. Ia-ti salteluta si haine lejere pentru practica!


Pentru programul complet al Yogathon 3, accesează te rog linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/1386561431392388/?__mref=mb

De nu vei putea ajunge însă eşti dornic/ă să susţii, poţi accesa: http://www.unitedkids.ro/#cum-ajutati şi vei vedea cum poţi sa te implici chiar şi de la distanţa.


Namaste!
Mirela Ivaz

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *