Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Practica aceasta meditatie ghidata pentru a genera compasiune fata de sine si pentru ceilalti, si reduce starea de anxietate.


Meditatie pentru a genera compasiune si reduce anxietatea

Deschiderea inimii prin practicarea compasiunii fata de sine si a compasiunii pentru ceilalti poate avea ca efect reducerea starii de anxietate. Uneori, atentia focusata si binevoitoare este tot ce avem nevoie pentru a ne simti mai linistiti si in pace.

Pentru reducerea anxietatii, iti propun aceasta meditatie ghidata.

 

 


Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditari ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, ghidez sesiuni de Yoga cu grupul si individual, organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat, ofer consiliere pentru dezvoltare personală, pentru deblocarea unor situatii de viață si înlesnirea comunicarii cu sine si cu mediul.

Lasati un comentariu