CalatoriiVideo

Varful Moldoveanul prin Valea Rea (II) | VIDEO

Te salut. Sper ca te-ai delectat cu partea întâi a acestei drumetii in Fagaras. Te invit sa-i afli continuarea.


Varful Moldoveanul prin Valea Rea (II) | VIDEO

Duminica dimineața, după noaptea petrecuta la refugiu, Varful Moldoveanul își arata semeția in toată splendoarea lui, secondat de Viștea Mare.
 

Ziua este senina, iar muntele si ale sale daruri se lasa scaldate in lumina soarelui.
La ora 6:30 suntem împachetați cu totul si cu rucsacii in spate, părăsim refugiul Viștea (2310m). Dupa aproape o ora de marș in urcuș ajungem pe Vf. Viștea Mare (2527m) si de aici, colo mai la stânga, pe falnicul Moldoveanul (2544m).

Cele doua vârfuri deschid calea de acces spre trasee de creasta de-ți taie respirația: Lacul Galbena Mare – traseu nemarcat, asa ca nu te aventura fara GPS sau spre cabana Podragu.

Cum avem toata ziua inainte, alegem sa mergem in recunoaștere pe traseul spre cabana Podragu. Pasul ne este usor, eu deja m-am obișnuit cu greutatea bagajului, facem pauze, admiram frumusețea peisajelor.
Te invit și pe tine sa descoperi din frumusețea munților Făgăraș, priviți de pe culmile cele mai înalte. Poate ajunge pana la tine și briza de răcoare și aer proaspăt si curat de munte!

 


Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro si ma ocup sa iti trimit informații proaspete si autentice din locurile pe care le calc.
Drumuri senine iti doresc!
Mirela Ivaz
Wellness Coach & Yoga Teacher 500-RYT (India)

Din categoria CALATORII mai poti citi:

Turcia, frumoasa ţară bogata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *