Calatorii

[VIDEO] Varful Moldoveanul prin Valea Rea – Partea a 2-a

Te salut. Sper ca te-ai delectat cu partea întâi a acestei drumetii in Fagaras. Te invit sa-i afli continuarea.

Duminica dimineața, după noaptea petrecuta la refugiu, Varful Moldoveanul își arata semeția in toată splendoarea lui, secondat de Viștea Mare.
 
Ziua este senina, iar muntele si ale sale daruri se lasa scaldate in lumina soarelui.
La ora 6:30 suntem împachetați cu totul si cu rucsacii in spate, părăsim refugiul Viștea (2310m). Dupa aproape o ora de marș in urcuș ajungem pe Vf. Viștea Mare (2527m) si de aici, colo mai la stânga, pe falnicul Moldoveanul (2544m).

Cele doua vârfuri deschid calea de acces spre trasee de creasta de-ți taie respirația: Lacul Galbena Mare – traseu nemarcat, asa ca nu te aventura fara GPS sau spre cabana Podragu.

Cum avem toata ziua inainte, alegem sa mergem in recunoaștere pe traseul spre cabana Podragu. Pasul ne este usor, eu deja m-am obișnuit cu greutatea bagajului, facem pauze, admiram frumusețea peisajelor.
Te invit și pe tine sa descoperi din frumusețea munților Făgăraș, priviți de pe culmile cele mai înalte. Poate ajunge pana la tine și briza de răcoare și aer proaspăt si curat de munte!

 

Drumuri senine iti doresc!

Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro si ma ocup sa iti trimit informații proaspete si autentice din locurile pe care le calc.
***
Te-a inspirat acest articol incat sa iti doresti sa vezi cu ochii ta frumusetea muntelui pe traseul TransBucegi si sa vizitezi spectaculoasa Pestera Ialomitei?
Toate acestea si mai mult de atat in
Editia 4 in 1 – 3 septembrie 2017
Scrie-mi pe contact@ivaz.ro si iti voi oferi detaliile de care ai nevoie.
Pregateste-ti rucsacul de calatorie si creaza-ti povestea vietii!
***

Din categoria CALATORII mai poti citi:

Turcia, frumoasa ţară bogata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *