fbpx
Stil de viataTestimonialYoga

Testimonial – „Dupa nastere, am simtit ca am nevoie de o forma de sport care sa ma ajute sa imi revin atat mental, cat si fizic” – Afla povestea Irinei

Irina, din rolul de proaspata mamica, a ales Yoga dupa nastere din nevoia ei de a-si reveni atat mental, cat si fizic. Irina isi impartaseste experienta.


Testimonial – „Dupa nastere, am simtit ca am nevoie de o forma de sport care sa ma ajute sa imi revin atat mental, cat si fizic” – Afla povestea Irinei

Irina, proaspata mamica cu bebe de 5 luni, mi-a marturisit ca s-a entuziasmat cand a vazut ca am anuntat programul de sesiuni Yoga online, pentru ca isi dorea demult sa ajunga. Graviduta, apoi cu bebe micut, nu reusise sa participe la Cursul de Yoga pentru mame si bebelusi pe care il tineam in colaborare cu Centrul PediLactis. 

Simplu si scurt, povestea noastra a inceput in martie 2020.

Au urmat luni in care Irina, confruntandu-se cu provocarile aduse de noul ei rol de mama – somnul si pasajele de (in)dispozitie ale lui Armin, dificultatile pasagere provocate de lactatie si alaptarea la san, starea de oboseala si privarile de somn – a reusit sa isi faca loc pentru ea, pentru a putea participa la sesiunile de Yoga online pe care le ghidam. Armin, baietelul ei, pe care noi l-am numit “Micul Buddha” – micut, bland si senin, cu o boare de puf de par blond, a fost alaturi de ea. Cand vara a sosit si Armin a mai crescut, Irina ne-a marturisit, nu fara ingrijorarea de mama, ca Armin se afla cu tatal lui la plimbare, cat noi eram in sesiunea online de practica Yoga. 

Povestirea Irinei a pornit de la o nevoie, dupa nastere

Mai jos este ceea ce Irina mi-a impartasit si a dorit ca experienta ei sa ajunga la femei si mame si, poate, sa le inspire.

 

După ce am născut, am simțit că am nevoie de o formă de sport care să mă ajute să îmi revin atât mental, cât și fizic. 

Având în vedere că și înainte de naștere îmi plăcea să fac yoga acasă, în sufragerie, m-am hotărât destul de ușor să îmi reiau activitatea.

Ce nu am prevăzut însă, a fost nevoia de rutină în multitudinea de schimbări venite peste mine odată cu apariția lui Armin și a noului rol de mama.

Mulțumită nevoilor menționate, am găsit cursurile online oferite de tine si am simțit că mi se potrivesc mănușă:

– dorința de a face yoga – bifat

– timp acordat strict activității in sine (fără timp consumat pe drum) – bifat

– timp dedicat exclusiv mie – bifat

și nu in ultimul rând posibilitatea de a preîntâmpina o nevoie urgentă a bebelușului.

Începutul a fost greu, în sensul că nu îmi mai simțeam corpul atât de relaxat cum îl știam, iar mintea fugea ca “nebuna” de colo colo. Așadar, am încercat pentru început să mă bucur că particip, fără prea multe așteptări, deși tot încercam să îmi forțez corpul/mintea.

Aici am simțit diferența pe care o faci, in sensul că fiind aproape, în “echipa” mea, găsești o vorbă bună, transmiti o energie pozitivă. Îmi supraveghezi cu delicatețe și respect procesul de descoperire a noilor repere și mă înveți despre dragostea de sine, acceptare, frumos, natural.

Vreau să îți mulțumesc încă odată pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru că ai hotărât să dăruiești din “bunurile” tale și altora.

Irina Ștefan – mama, sotie, de profesie IT-ist, studenta la Facultatea de Psihologie

Irina a reusit intre timp sa isi canalizeze energia si resursele catre materializarea unui alt vis al sau, acela de a urma cursurile Facultatii de Psihologie. 


PROGRAMUL ultimului trimestru din AN

Programul de sesiuni Yoga Online LIVE!

In fiecare zi de LUNI de la ora 19, te invit la o sesiune de practica Yoga pentru Spate si Coloana Vertebrala, in stilul traditional, Hatha Yoga.

MIERCURI, de la ora 8, avem o practica Yoga usor dinamica si revigoranta, in stilul Vinyasa.

JOI, de la ora 19, o practica Yoga linistitoare, in care aplicam tractiuni si intinderi usoare si tintim tesuturile conjunstive moi: tendoane, articulatii, fascia. Stilul abordat: Yin Yoga.

Sesiunile de practica Yoga din zilele de LUNI si JOI sunt deopotriva accesibile pentru mame cu copii mai mici sau mai marisori, prin proiectul de colaborare cu PediLactis –  Centrul de Pediatrie si Consultanță în Alăptare –> YOGA pentru MAME.

Detalii suplimentare si inscriere cu click pe link: Yoga Online LIVE cu Mirela Ivaz


Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile in cele doua locatii Studio Yoga Mirela Ivaz si centrul PediLactis prin programele de consiliere Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.


Iti sunt alaturi,
Mirela Ivaz

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Acum ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9wyAIlClyI9eqqxUnhBo1Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *