Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Vara, cu vestitele ei zile însorite si apusuri târzii, un anotimp in care iti simți spiritul mai ușor si mai zburdalnic, se încheie.

Septembrie marchează începutul unei noi perioade din an. Poate părea dificil sa schimbi zilele petrecute la plaja marii sau in adâncul umbros al munților, cu realitatea care revine in viata ta: zile mai scurte si mai friguroase, începutul școlii, o noua perioada lunga de activitate la job (măcar pana la sărbătorile de iarna), etc.
Totuși, dacă privești atent, acest nou sezon iti oferă ocazia de a îmbrățișa bucuria, visele si speranțele făcute in timpul verii, pentru a le materializa si consolida realizarea in anotimpul toamnei.

Am conceput YOGA & DETOX Weekend Retreat Editia 4 in perioada 1-3 septembrie pentru a-ti înlesni tranziția către următoarea perioada din an, pentru a-ți canaliza energia către lucrurile cu adevărat importante pentru tine si pentru a “vedea” belșugul din viata ta.

 
 
Pentru aceasta, prin sprijinul unui program intensiv de doua zile:
  • am creat bucurie, voie buna, întoarcere spre introspecție si analiza, înlesnirea comunicării cu sinele interior si ascultarea “vocii” interioare, și
  • am oferit opțiuni noi, sănătoase, pentru trup, minte, spirit.

 

Iata din ceea ce au declarat participanții la YOGA & DETOX Weekend Retreat Editia 4:

“Intens, plin de emotii, senzații, constientizari, provocari si reușite in a le depăși.”
“O experienta intru totul valoroasa pentru mine. Sunt recunoscătoare faptului ca am putut petrece acest timp alături de persoane cu care am rezonat, parcurgând activități cu care rezonez foarte bine, precum si faptului ca mi-am dat șansa de a ma cunoaște și mai bine.”
“Minunat, intens, extrem de divers si bogat in informații. Iar energia Mirelei este atât de fluida si de curgătoare, încât totul este completat perfect.”
“Provocator, solicitant, foarte frumos. Organizare impecabila a întregului weekend, activități diverse si informații deosebit de folositoare, toate într-un ambient plăcut.”
“Mi-au plăcut in mod deosebit partea de detox, ședințele yin yoga, drumeția, informațiile despre nutriție, prepararea sucurilor si smoothie-urilor.”
“Mirela este o persoana care pune mult suflet în ceea ce face si experienta trăită m-a făcut sa ma simt ca într-o familie care s-a format si dezvoltat pentru a ne veni noua înșine in sprijin personal si reciproc.”

Te las in continuare sa te delectezi cu câteva imagini din timpul YOGA & DETOX Weekend Retreat Editia 4.

Daca îți dorești sa faci parte din astfel de evenimente, sa-ti creezi propria experienta care iti poarta conștient viata către nivelul următor, înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro si afla din timp ce pregătesc pentru tine.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
P.S. Se întâmplă uneori in viata sa pierzi legătura cu tine, cu vocea interioara cea călăuzitoare. Daca te simti copleșit si iti dorești sa obtii mai multa claritate si focus pentru a-ti crea viata pe care ti-o dorești si o meriți, scrie-mi pe contact@ivaz.ro.
P.P.S. Dacă te-ai bucurat de primirea acestor informații, le consideri utile si te poti gândi la cineva care sa le primească, impartasaste-i!

Zile senine și mult zâmbet îți doresc,
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Lifestyle Counselor, acreditat Yoga Alliance RYT500 & STED Council (India)

 

Lasati un comentariu