Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Ofera-ti aceasta meditatie pentru incepatori: pentru primii tai pasi si pentru a cultiva sentimentul de impamantare si centrare.


Meditatie pentru incepatori cu RESPIRATIA

Iti propun astazi o tehnica scurta si simpla de meditatie. Te va sprijini in primii tai pasi in practica meditatiei, si este deopotriva o tehnica eficienta pentru a-ti accesa sentimentul de impamantare si centrare. Atunci cand simti nesiguranta, agitatie interioara, sau un puseu de anxietate.

In aceasta meditatie iti vei concentrai atentia asupra respiratiei. Respirația profundă va ajuta la oxigenarea sângelui, în timp ce simpla concentrare asupra respirației calmează și te aduce în momentul prezent.

 

 

Citeste si despre beneficiile respiratiei abdominale si practica alaturi de mine: Respiratia abdominala pentru calmarea sistemului nervos (nervul vag)

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditari ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, ghidez sesiuni de Yoga cu grupul si individual, organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat, ofer consiliere pentru dezvoltare personală, pentru deblocarea unor situatii de viață si înlesnirea comunicarii cu sine si cu mediul.

Lasati un comentariu