Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Invita-ti corpul sa se relaxeze si elimina din efectele neplacute ale stresului cu aceasta tehnica de relaxare cu scanarea corpului.


Tehnica de RELAXARE (de pe scaun) – SCANAREA CORPULUI

Iti propun astazi o tehnica de relaxare pe care o poti efectua de pe scaun. Te voi invita sa conduci atentia, pe rand, catre o anumita parte a corpului, pentru a relaxa gradual si cu intentie intregul corp. Vom oferi timp pentru fiecare zonă a corpului, ceea ce iti va permite sa te relaxezi mai mult si sa elimini din efectele neplacute ale stresului.

 

 

Completeaza aceasta meditatie cu o sesiune de Yoga efectuata de pe scaun (are doar 10 minute): Ziua #1 (pe scaun) | Exercitii usoare pentru gat, umeri si brate

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditari ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, ghidez sesiuni de Yoga cu grupul si individual, organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat, ofer consiliere pentru dezvoltare personală, pentru deblocarea unor situatii de viață si înlesnirea comunicarii cu sine si cu mediul.

Lasati un comentariu