fbpx
EvenimenteSanatateSportStil de viataVideoYoga

ZIUA #5 | Exercitii pentru abdomen si spate (zona lombara)

A 5-a sesiune din Programul de miscare pentru sanatate „15 zile, 15 minute” este dedicata pentru stimularea digestiei, tonifierea abdomenului si spatelui, in zona lombara. Iti voi introduce si vei lucra alaturi de mine un set de exercitii pentru abdomen si spate (zona lombara).


ZIUA #5 | Exercitii pentru abdomen si spate (zona lombara)

Te salut! Sunt Mirela Ivaz, sunt trainer si consilier pentru mod de viata armonios. Am initiat Programul de miscare pentru sanatate „15 ZILE, 15 MINUTE” prin care te invit la miscare!

A 5-a sesiune din Programul de miscare pentru sanatate „15 zile, 15 minute” este dedicata pentru stimularea digestiei, tonifierea abdomenului si spatelui, in zona lombara. Iti voi introduce si vei lucra alaturi de mine un set de exercitii pentru abdomen si spate (zona lombara). Pentru a ne usura durerile de mijloc, avem deopotriva nevoie de ajutorul muschilor peretelui abdominal!


Despre Mirela, citeste aici.

In 2015 si dupa 11 ani de corporatie, am decis sa ma dedic pasiunii de a lucra cu oamenii – adulti, tineri, copii, folosind si invatandu-i modalitati eficiente pentru a-si dezvolta si intretine armonios relatia cu sine – corp, minte, emotii, si cu ceilalti.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe canalul YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *