fbpx

Cine sunt eu?

Sunt Mirela Ivaz. Programele pe care le dezvolt imbina armonios imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea unui echilibru mental-emotional.

Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului a inceput la varsta de 15 ani. Ea m-a condus la sursa cunoasterii, in India si Nepal, cat si alaturi de traineri renumiti.

Atelierele si taberele pe care le-am organizat, cat si experienta consilierii individuale, mi-au intarit credinta ca imbinarea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala are un impact sinergic asupra individului. Efectul este valorificat prin alegerea celor mai simple, eficiente si usor de integrat modalitati de interventie, in lucrul individual si cu grupul.

Filosofia mea de viata este bazata pe lucruri simple si functionale. Sunt atrasa de interactiunea directa cu oamenii si reusesc sa contribui la transformarea acestora.

Acesta este motivul pentru care am decis, dupa 11 ani de corporatie, sa imi dedic sprijinul semenilor mei. Celor care isi doresc sa se bucure de viata, sa obtina claritate, noi intelesuri si perspective. Ii inteleg si sunt alaturi de cei care vor sa faca fata cu bine unui program solicitant sau incarcat, sa isi redescopere energia, buna dispozitie si pofta de viata.


Roluri pe care mi le-am asumat

Aceste roluri mi le-am asumat, mi-au marcat parcursul in viata si, practic, ceea ce sunt acum:

 • Consilier pentru Dezvoltare personala, Formator (Trainer) si Consultant nutritionist acreditata ANC
 • Profesoara de Yoga (500-RYT), acreditata de Yoga Alliance, India
 • Consilier Ayurveda si Integrative Yoga Therapy, acreditata de STED Council, India
 • Sunt inginer absolvent in domeniul Telecomunicatii si cu Master in Marketing Strategic
 • Am lucrat peste 11 ani in companii multinationale Telecom si IT, gestionand echipe de lucru de pana la 10-15 oameni.

Experienta in domeniul educatiei

Experienta in domeniul educatiei, lucrand 1:1 sau cu grupuri de copii, tineri si adulti, isi pune amprenta prin ceea ce continui sa fac si sa dezvolt:

 • Din anul 2015 ghidez sesiuni de yoga si meditatie, cu grupuri de adulti sau in sesiuni private 1:1
 • Din anul 2016 sustin periodic Ateliere de nutritie si ingrijirea corpului. Consiliez, in sesiuni 1:1, persoanele care isi doresc o transformare a stilului de viata si alimentatiei.
 • In anul 2019 am initiat Programul „Yoga pentru mame si bebelusi„, prin colaborare cu PediLactis si Cofferino HUB
 • Am organizat si sustinut 10 (zece!) editii de tabara, in locuri pitoresti din tara si strainatate. Tematici abordate: nutritie, miscare, dezvoltare personala armonioasa, imprietenirea cu natura. Organizez, de asemenea, retreat-uri urbane de o zi.
 • In anul 2017 am format programul pentru dezvoltare personala si spirituala „LifeCircle Process„. Am organizat si facilitat, pentru grupuri de persoane, ateliere tematice pe subiecte de viata (si moarte). Instrumentele folosite sunt: introspectie, comunicare, scriere creativa, desen, etc.
 • In perioada 2018-2020 am colaborat cu Fundatia Inovatii Sociale „Regina Maria” si Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice „Restart la viata!” – am ghidat, in intalniri periodice, bi-lunare, grupuri de pacienti diagnosticati cu cancer. Am scris aici despre experienta avuta in cadrul grupului de pacienti oncologici.
 • In 2019 am creat prima formare de Facilitatori LifeCircle Process, la Timisoara. Afli aici insemnari de la final de curs.
 • In 2018 am colaborat cu Ministerul Tineretului si Sportului DJ-CV in cadrul proiectului Școala de vară „100 pentru România mea”, adresand aprox. 100 de tineri cu varste intre 16-21 ani.
 • Anii scolari 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 ma regasesc alaturi de elevii de gimnaziu, in scolile publice din Bucuresti. Am sustinut – in sala de clasa si online – peste 100 de sesiuni-atelier, cu 176 de beneficiari directi (elevi cu varste de 11-14 ani). Sesiunile-atelier cu elevii includ activitati din spectrul educatiei non-formale, pentru dezvoltarea comunicarii, relationarii cu sine si in echipa, abilitatilor socio-emotionale.
 • In tot acest timp, din anul 2015 public, pe blog-ul personal sau prin colaborari, cat si pe canalul YouTube, articole atent documentate si filmari video inregistrate in care promovez un mod de viata sanatos.

Poate combinatia de roluri de mai sus ti se pare cel putin interesanta. Sunt inginer in telecomunicatii pentru ca pragmatismul, pasiunea pentru stiintele exacte si dorinta de a fi parte dintr-un domeniu dinamic, creativ si inovativ m-au indemnat aici. Asta a venit la pachet mai tarziu cu obtinerea APMP Practitioner care inseamna recunoasterea faptului ca detin, in urma experientei profesionale, acele unelte si mecanisme necesare pentru a realiza propuneri si prezentari de succes, a organiza optim o echipa si a comunica eficient in cadrul organizatiei dar si cu clientii.

O alta latura a mea este inclinatia spre activitatile sportive si natura, fiind o persoana dinamica si energica, si fiind interesata de mentinerea unei stari de sanatate si un echilibru corp-minte-suflet optime. Aici vin impreuna rolurile mele de Consilier pentru Dezvoltare personala, Formator (Trainer) si Consultant Nutritionist, unde imbin metodele traditionale (Yoga, Ayurdeva), adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne de dezvoltare personala.

Yoga traditionala si stiinta Ayurveda le consider a fi metode extrem de eficiente pentru dezvoltarea unui corp armonios, mentinerea si chiar potentarea tineretii si vitalitatii, imbunatatirea puterii de concentrare, echilibrarea laturei emotional-mentale.

Instrumentele moderne pentru Dezvoltare personala imi sprijina dezvoltarea armonioasa a relatiei cu mine insami si cu cei din jurul meu. Mai mult, imi ofera posibilitatea de a impartasi cunostinte, de a inlesni experiente vindecatoare si sprijini intr-un mod eficient pe cei care imi solicita sprijinul.

A fi autoare de blog intareste si largeste comunicarea pe care o dezvolt cu cei care vor sa isi imbunatateasca calitatea vietii.


La final, iti dau o tema care necesita introspectie si deschide cunoasterea profunda a sinelui

Pe parcursul vietii jucam multe roluri si totusi prea putine ale noastre, de suflet. Raspunde-ti la urmatoarele intrebari, acestea fiind cele patru intrebari existentiale fundamentale ale omenirii. Aceste intrebari te ajuta sa exprimi ce vrei de la tine si de la viata. Te ajuta sa te situezi in prezent, sa iti faci o analiza a parcursului tau, iti ofera vizibilitate asupra directiei in viata (este conform cu aspiratiile tale sau ai deviat de la ele?) si iti afli menirea. Este posibil sa nu ai raspunsurile imediat sau sa le obtii partial – altii n-au aflat intr-o viata; pastreaza intrebarile in minte, fa-ti timp si revin-o consecvent asupra lor.

Cine sunt eu?       

De unde vin?          

Unde ma duc?     

Pentru ce ma aflu aici?