Cine sunt eu?

Cred cu tarie intr-o evolutie personala care se desfasoara pe planuri multiple, imbinand armonios imbunatatirea starii de sanatate, mentinerea unui echilibru emotional-mental, evolutie spirituala.

Evolutia personala inseamna pentru mine dorinta de a deveni de la o zi la alta o versiune mai buna, mai inteleapta a mea. Faptul acesta l-am manifestat cu pasiune, entuziasm, curiozitate, asumarea provocarilor.

Aceste roluri pe care mi le-am asumat mi-au marcat parcursul in viata si practic ceea ce sunt acum:

  • Sunt inginer absolvent in domeniul Telecomunicatii si cu master in Marketing Strategic
  • Am lucrat peste 11 ani in companii multinationale Telecom si IT
  • Autor de blog (ivaz.ro)
  • Profesoara de yoga RYS 500, acreditata de Yoga Alliance, India (link)
  • Consultant Ayurveda, acreditata de STED Council, India (link)
  • NLP Practitioner (programare neuro-lingvistica) (link)
  • Tehnician Nutritionist, acreditata ANC
  • APMP Practitioner (link)

Poate combinatia de roluri de mai sus ti se pare cel putin interesanta. Sunt inginer in telecomunicatii pentru ca pragmatismul, pasiunea pentru stiintele exacte si dorinta de a fi parte dintr-un domeniu dinamic, creativ si inovativ m-au indemnat aici. Asta a venit la pachet mai tarziu cu obtinerea APMP Practitioner care inseamna recunoasterea faptului ca detin, in urma experientei profesionale, acele unelte si mecanisme necesare pentru a realiza propuneri si prezentari de succes, a organiza optim o echipa si a comunica eficient in cadrul organizatiei dar si cu clientii. O alta latura a mea este inclinatia spre activitatile sportive, fiind o persoana dinamica si energica, si fiind interesata de mentinerea unei stari de sanatate si un echilibru corp-minte-suflet optime. Aici vin impreuna rolurile mele ca profesoara de yoga, consultant Ayurveda si practicant NLP. Yoga traditionala si stiinta Ayurveda le consider a fi metode extrem de eficiente pentru dezvoltarea unui corp armonios, mentinerea si chiar potentarea tineretii si vitalitatii, imbunatatirii starii de sanatate, echilibrarea laturei emotional-mentale si evolutie spirituala.  NLP-ul ma ajuta sa ma integrez in societatea in care traiesc, si mai mult, imi ofera posibilitatea de a impartasi cunostinte si ajuta intr-un mod eficient pe cei care imi solicita sprijinul. A fi autor de blog intareste si largeste comunicarea pe care o dezvolt cu cei care vor sa isi imbunatateasca calitatea vietii.

La final, iti dau o tema de gandire care necesita introspectie si cunoasterea profunda a sinelui.

Pe parcursul vietii jucam multe roluri si totusi prea putine ale noastre, de suflet. Raspunde-ti la urmatoarele intrebari, acestea fiind cele 4 intrebari existentiale fundamentale ale omenirii. Aceste intrebari te ajuta sa exprimi ce vrei de la tine si de la viata. Te ajuta sa te situezi in prezent, sa iti faci o analiza a parcursului tau, iti ofera vizibilitate asupra directiei in viata (este conform cu aspiratiile tale sau ai deviat de la ele?) si iti afli menirea. Este posibil sa nu ai raspunsurile imediat sau sa le obtii partial – altii n-au aflat intr-o viata; pastreaza intrebarile in minte, fa-ti timp si revin-o consecvent asupra lor.

Cine sunt eu?       De unde vin?          Unde ma duc?     Pentru ce ma aflu aici?