fbpx

Program de miscare pentru sanatate: 15 zile, 15 minute pe zi, la tine acasa, in orice moment al zilei alegi tu


Te inscrii GRATUIT!


 

Bine te intalnesc!

Sunt Mirela Ivaz, sunt trainer si consilier pentru mod de viata armonios. Am initiat un program de 15 zile in care te invit la miscare, in sesiuni de cate 10-15 minute.

Beneficiile pe care le poti obtine lucrand cu mine, zilnic, in sesiuni de cate 10-15 minute:

  • Te vei misca mai usor, te vei simti mai usor/usoara in miscari;
  • Calitatea somnului ti se va imbunatati;
  • Vei stimula digestia si metabolismul, vei elimina din problemele digestive care iti creaza disconfort;
  • Vei crea o mai buna oxigenare la nivel celular, stimuland benefic activitatea plamanilor si a inimii;
  • Imunitatea ti se va intari;
  • Vei crea o tonifiere usoara a muschilor, vei creste cu blandete nivelul de mobilitate si flexibilitate in corp, postura – felul in care iti tii corpul – ti se va imbunatati;
  • Te vei simti mai plin/a de energie;
  • Vei putea observa o auto-gestiune mai buna a stresului de zi cu zi: te vei simti mai calm/a, concentrat/a, mai increzator/increzatoare in fortele proprii.

CUI se adreseaza?

Programul „15 ZILE, 15 MINUTE” se adreseaza persoanelor neobisnuite cu miscarea, care au un stil de viata sedentar, se simt amortite sau intepenite sau, dimpotriva, sunt mai mereu „pe fuga” sau in criza de timp.

Intentia mea este ca prin aceste sesiuni de miscare de cate 10-15 minute, in care vor putea lucra si integra treptat tehnici de miscare si de respiratie – pornind de la simplu/zero – sa prinda „gustul” pentru miscare, sa isi anuleze din convingerile limitative (nu am timp, este greu, imi trebuie echipament special, la sala se uita lumea critic la mine, etc.) si sa descopere pe propriul corp beneficiile aduse de miscare si de exercitiul fizic adecvat.

CE vei primi?

Programul de miscare pentru sanatate “15 zile, 15 minute” contine 15 sesiuni inregistrate, in secvente de cate 10-15 minute. In fiecare sesiune te voi ghida si vei lucra alaturi de mine; programul contine tehnici blande de miscare si de respiratie.

O data cu inscrierea ta si cu Start-ul Programului vei primi in fiecare zi, pe e-mail, accesul la o noua sesiune de miscare! Vei putea sa iti alegi tu momentul potrivit din zi si sa lucrezi alaturi de mine.

Accesul este GRATUIT

Primesti acces GRATUIT la suita de inregistrari video, in baza inscrierii si participarii tale in Program. Este darul meu pentru tine cu ocazia sarbatorilor si intrarii in noul an 2022!

📩 CUM TE INREGISTREZI?

Foloseste formularul de inscriere disponibil mai jos:

Da mai departe! Ajuta ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multi: trimite-l catre persoane din anturajul tau, colegi, prieteni, familie. Impreuna facem fapte bune!


Disclaimer. Acest program implica faptul ca persoanele care participa in Programul „15 ZILE, 15 MINUTE” sunt apte din punct de vedere fizic (medical) pentru efort fizic de nivel usor spre mediu. Consulta medicul pentru a-ti oferi avizul necesar; participarea in Program se va face pe proprie raspundere.