Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Te invit sa pasesti, cu ochi curios, in manastirea budista Kopan din Nepal, in tara de nastere a lui Buddha. 


10 zile in manastirea budista Kopan din Nepal – Viața printre călugări | VIDEO

În fiecare an, sute de “occidentali” iau parte la retreat-uri de meditație budistă tibetană la Kopan Monastery, înălțată pe un deal cu vedere spre valea Kathmandu, la poalele munților Himalaya, in Nepal. Prin programe de curs de 5 sau 10 zile sau de o luna, mănăstirea ii invita pe cursanții lumii moderne sa facă cunoștință cu budismul tibetan, meditația si cu propria minte.
Asa am ajuns eu însămi sa stau pentru 10 zile la Kopan, din dorința de a pătrunde mai mult, prin teorie si practica ghidata, tehnica meditației.
Te invit sa ma urmezi in interiorul manastirii Kopan. Imaginile surprind pasaje din viata calugarilor si traiul la manastire in cele 10 zile in ma aflu aici. Afla AICI mai multe despre experienta mea.


Sau CLICK AICI pentru Video.


Spune-mi, ce ai aflat nou si valoros pentru tine? Lasa-mi un mesaj in secțiunea de Comment sau scrie-mi pe contact@ivaz.ro


Daca îți place ce afli aici, lasă-i și pe ceilalți sa afle, cu un Share.

Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro și primești pe email următoarele povestiri din călătorie, însoțite de poze și filmări.
De asemenea, articolele care apar aici, pe blog, sunt adesea “sustinute” cu video-uri. Viziteaza canalul Youtube Mirela Ivaz și abonează-te daca vrei sa fii notificat/a pentru aparitia noilor postari.
Namaste!
Mirela Ivaz
Wellness Coach & Yoga Teacher 500-RYT (India)


CITESTE si:

10 zile intr-o manastire budista in Nepal. Calatoria mea spirituala spre interior. Te invit sa afli cum este sa trăiești pentru 10 zile într-o mănăstire budista, în Nepal.
Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Este povestea trăirilor mele in Kathmandu, locuri, oameni, obiceiuri, etc.
[VIDEO] Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!
NEPAL: de la 1400m la 5000m altitudine. De la Idee la Manifestare. Este un sumar al pregătirilor care m-au dus spre aceasta destinație, detalii ale traseului și ale diferitelor etape de călătorie, etc.
 

Lasati un comentariu