Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Insoteste-ma in aceasta sesiune de practica Yoga pentru spate si aliniament postural si ii vei putea intalni efectele: destinderea contracturilor musculare, cresterea flexibilitatii, intarirea muschilor spatelui, tonifiere cardiaca si respiratorie; plus de calm si incredere in fortele proprii.


Yoga pentru spate, tonifiere cardiaca si respiratorie | VIDEO


Pentru a ne da voie sa cream o tranzitie constienta catre noua perioada din an si sa preluam cat mai multe beneficii care sa ne sustina mai departe, am creat evenimentul Weekend pentru Relaxare si Revitalizare, care a ajuns la editia aniversara cu nr. X! Ne vom întalni la munte, in cadrul linistit al naturii, in perioada 16-19 septembrie 2021!

Descopera AICI detaliile acestui eveniment unic in an si alatura-te prin completarea formularului de inscriere! Locurile sunt limitate si se vor ocupa in ordinea inscrierii!


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

Lasati un comentariu