Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Imunitatea: un subiect activ in orice sezon. Mai ales primavara, atunci cand corpul este aproape „secatuit” dupa trecerea iernii, nu este deloc intamplatoare abundenta de legume si verdeturi care ne „sar” in ajutor. Verdeturile de primavara au un efect stimulativ pentru imunitate, sprijina ficatul, curata sangele, ne incarca rezervoarele cu energie! Afli aici, cuprinsa intr-o inregistrare video, reteta unui suc pentru cresterea imunitatii, impreuna cu cateva explicatii si recomandari!


Suc pentru cresterea imunitatii

Merg, cam o data pe saptamana, sa fac piata. Cumpar de la producatorii locali.

Mama ii cunoaste prea bine, doar ea m-a pus in legatura cu fiecare. Le stie numele, le are numarul de telefon; bineinteles, mai stie alte cateva detalii despre fiecare. Fiind direct producatori, nu pot  fi gasiti in piata in fiecare zi a saptamanii. De regula, vin de doua-trei ori pe saptamana sa isi vanda marfa: produse proaspete, de gradina, culese cu o zi inainte. 

Astazi dimineata am fost sa fac piata. M-am dus tintit la taraba plina cu zarzavat proaspat, de sezon, cat si radacinoase bine pastrate, din toamna trecuta (“albituri” – patrunjel, pastarnac, telina), rezultatul muncii unei familii de producatori locali.

Ma misc repede, iau produsele (spanac, patrunjel, morcov proaspat, ceapa verde, etc.), platesc si vin repede acasa. Nu-mi place sa zabovesc la piata.

Ajunsa acasa, incerc sa sortez si sa asez cumparaturile, cand ma izbeste brusc pofta de un suc proaspat stors; de la spanacul vesel si gras mi se trage, zic!

Si uite asa, am ajuns sa fac aceasta inregistrare video, cu totul spontan creata.

In video, vei descoperi:

  • O reteta revitalizanta, stimulent pentru imunitate cu suc proaspat stors din legume, verdeturi, fructe;
  • Ce aparat pentru suc folosesc si avantajele stoarcerii prin presare la rece;
  • De ce aleg sa beau sucul proaspat extras si care sunt beneficiile acestuia.

Suc de spanac, patrunjel verde, morcov, lamaie, ghimbir, mere

  • O legatura de spanac (cam doua maini)
  • Jumatate de legatura de patrungel, frunze si tulpina
  • 2-3 morcovi mici (sau un morcov de talie mijlocie)
  • O lamaie marisoara si suculenta
  • O bucata de ghimbir, radacina (cam 1 cm.)
  • 2 mere potrivite (chiar micute)

Cantitatea de suc obtinuta este pentru doua-trei portii.

 

 

Citeste si 3 Retete delicioase cu Sucuri naturale pentru Imunitate Puternica si Stare de Bine

 


 

PROGRAMUL YOGA IN FEBRUARIE

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu