Dezvoltare PersonalaSanatate

Povestea mea, intr-un articol-interviu oferit pe Gourmandelle.com

Pe Ruxandra am cunoscut-o iarna aceasta, la Conferinta Food Bloggers #17. M-au atins felul ei linistit si luminos de a fi, unindu-ne din start pasiunea pentru o alimentatie sanatoasa si un stil de viata echilibrat.

Zilele urmatoare ne intalneam si deja puneam impreuna pe hartie cateva proiecte care au ca scop sa iti aduca mai multa seninatate, claritate, fericire, putere de a parcurge mai usor viata, dupa cum vine ea, cu suisuri sau coborasuri.
Am raspuns invitatiei ei de a impartasi, printr-un articol-interviu, cateva dintre insight-urile, preocuparile si descoperirile mele personale, care sunt instrumentele de care ma folosesc pentru a atinge si mentine o stare de multumire si confort cu mine insami si cu cei din jurul meu, stare care in acelasi timp imi permite sa cresc si sa evoluez.

Pentru ca, pana la urma, toti cautam fericirea! Este ca si cum ai cauta Raiul, dar ti-e asa de greu sa il descoperi pentru este ascuns in singurul loc unde nu ai cauta: inlauntrul tau.

Te invit sa ma descoperi pe blogul Ruxandrei, Gourmandelle.com! Afla cum am evoluat de la inginerul corporatist la ceea ce sunt acum si cum a luat nastere si s-a transformat pasiunea mea pentru Yoga, Ayurveda, calatorii. De asemenea, iti impartasesc cateva din lectiile mele de viata care ma sprijina sa imbin armonios satisfactia vietii personale, cu cea de familie si sociala .

Sper ca povestea mea sa te inspire, sa iti creeze perspective noi, sa iti ofere acea pauza care iti permite sa simti lucrurile diferit de cum ai facut-o pana acum.

CLICK pe link-ul de mai jos pentru a citi interviul:

De vorba cu Mirela Ivaz de la Ivaz.ro

Pe Ruxandra o poti citi pe Gourmandelle.com, unde afli retete vegetariene delicioase si sanatoase, recomandari de nutritie, ghiduri culinare, etc.
Namaste, tocmai din India!
Mirela Ivaz,
Yoga Teacher & Ayurveda Lifesyle Counselor
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *