Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Meditatie pentru relaxare si somn odihnitor. Este deopotriva o meditatie care iti va permite sa te intorci cu recunostinta catre propriul corp.


Meditatie pentru Relaxare Profunda si Somn Odihnitor

–  Meditatie De Recunostinta Pentru Corp  –

Aceasta meditatie invita la relaxare profunda si pregateste corpul si mintea pentru un somn odihnitor. Prin practica acestei meditatii, vei face o scanare a corpului cu recunostinta. Astfel, pe masura ce ne vom deplasa prin corp, vom trimite sentimente de multumire si apreciere. Ne vom da voie sa apreciem ceea ce corpul face pentru noi, sa fim recunoscatori pentru aceasta.

 

 

Completeaza acesta meditatie cu Yoga de seara | Relaxare si Somn Odihnitor

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu