Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Cum te sprijina actul recunostintei, alaturi de o meditatie de recunostinta fata de cei dragi din viata ta.


Meditatie De Recunostinta Fata De Cei Dragi

Ce este si cum ne sprijina actul recunostintei

In cartea sa Living in Gratitude – Traind in recunostinta, antropologul, profesorul si vizionarul Angeles Arrien ne cheamă la “a privi cu recunostinta (grateful seeing) – ca fiind acel act sau capacitate de a căuta mai întâi ceea ce este bun și funcționează în viața noastră, fără a minimiza sau a nega greutățile sau provocările care sunt prezente”.

Recunostinta este puterea de a ne bucura de ceea ce se intampla sau de ceea ce exista. Recunostinta este o stare de gratie a prezentului: pentru a fi recunoscatori, putem fi doar in prezent.

A fi recunoscatori ne ajuta sa ne concentram pe lucrurile pozitive din viata noastra. Mai ales intr-un moment dificil, ne ajuta sa vedem partea buna pentru a merge mai departe. Recunostinta topeste emotiile distructive (frica, furie) si ne schimba starea.

Meditatie De Recunostinta Fata De Cei Dragi | AUDIO

 


Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditari ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, ghidez sesiuni de Yoga cu grupul si individual, organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat, ofer consiliere pentru dezvoltare personală, pentru deblocarea unor situatii de viață si înlesnirea comunicarii cu sine si cu mediul.

Lasati un comentariu