Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Cine sunt eu in relatie cu mine, care este contextul real al vietii mele, ce ma nemultumeste si cum pot interveni pentru a crea o lume mai buna? – au fost subiecte de introspectie, descoperire si ACTIUNE in parcursul celor doua saptamani ale Programului de Formare Facilitator LifeCircle Process.

Afla ce se poate intampla cand persoane preocupate de cresterea lor personala, armonizarea vietii lor interioare, stimularea capacitatii proprii de a-i sustine si ghida cu insemnatate pe ceilalti…vin laolalta.


„Cine sunt eu in relatie cu mine si cum pot interveni pentru a crea o lume mai buna?”

– insemnari dupa incheierea Programului de Formare Facilitator LifeCircle Process, 15-31 martie 2019, Timisoara

Psihologi, medici, pedagogi, ingineri, mame, femei: suflete ce au batut alaturi una de cealalta in cele doua serii de intruniri din cadrul Programului de Formare Facilitator LifeCircle Process.

Si-au dat voie sa se deschida una in fata celeilalte, cu bune si cu mai putin bune, cu realizari, impliniri dar si cu provocari; s-au coborat si s-au ridicat pe sine si s-au sustinut una pe cealalta in propria-si calatorie.

Ce au descoperit?

Au descoperit cum pot fi mai prezente in propria viata,

dandu-si voie sa priveasca cu ochi detasat de observator spre sine si imprejurul lor,

sa isi acorde timpul si spatiul pentru aprecierea a ceea ce exista in viata lor,

sa observe ce le nemultumeste si unde anume, in ce domeniu al vietii lor, isi doresc sa aduca schimbarea: sa creeze mai mult din ceea ce isi doresc sa ofere si sa primeasca, sa hraneasca in sine si sa sprijine totodata transformarea celorlalti.

Si, mai mult de atat, au descoperit:

… Cum pot fi mai constiente de propriile reactii, comportament → si sa isi dea voie sa faca alegeri si sa ia decizii din spatiul constientei, alegeri si decizii aliniate cu valorile personale.

…Ca puterea si intelepciunea este cu sine, imbogatita si potentata atunci cand oameni cu motivatii si preocupari asemanatoare vin laolalta → pentru ca efectul total produs este mult mai mare decat suma componentelor individuale, constientizand ca unul si cu unul nu face doi, ci mult mai mult de atat.

…Ca sursa de inspiratie, creativitate, inovatie, viziune, intelepciune se afla la fiecare si isi pot da voie sa fie descoperita si pusa in valoare prin interactiunea cu persoane aflate pe vibratii asemanatoare.

…Ca da, nu sunt perfecte, insa tocmai aceasta “imperfectiune” este cea care le indeamna la progres, la depasirea asumata a zonei de confort (si familiaritate), pentru crearea si definirea continua a “Celei Care Aleg Sa Fiu”.

…Da, impartasesc laolalta sentimente de teama, nesiguranta fata de expunerea la nou si necunoscut, vulnerabilitate, revolta, furie, frustrare, si stiu ca puterea lor interioara se hraneste si din aceste trairi si le transcede pentru a crea o lume mai buna pentru sine si pentru semenii sai.

(Re)Crearea lumii personale si, prin extensie, a lumii inconjuratoare

Emotionant pentru mine a fost sa descopar cum isi doreste fiecare sa intervina, efectiv, pentru (re)crearea lumii personale si, prin extensie, a lumii inconjuratoare.

In proba practica, parte din Programul de Formare, am urmarit cu entuziasm, curiozitate, admiratie fiecare relatare personala a etapelor de pregatire si invitatie, si am urmat ghidarea (ca participant, de data aceasta) in Cercul tematic propus de fiecare participanta, Facilitator in formare.

“Calatorie in lumea adolescentei”

 • Adresat adolescentilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 21 ani.
 • Tema (si initiativa) – a carei dezvoltare este sustinuta de structura si practicile LifeCircle Process – isi propune:
  • Incurajarea exprimarii emotiilor in fata altora si a adultilor;
  • Intarirea relatiei de comunicare personala si cu ceilalti;
  • Cresterea increderii in fortele proprii si a stimei de sine;
  • Cresterea capacitatii de a lua decizii, etc.

“Dialog cu psoriazisul”

 • Adresat persoanelor diagnosticate cu psoriazis si care, prin aceasta afectiune, simt izolare, singuratate, dificultate de a “iesi” in lume.
 • Cerc tematic condus cu multa maiestrie de un psiholog specializat pe intelegerea si tratarea psiho-somatica a persoanelor diagnosticate cu psoriazis.
 • Imbogatit cu exercitii de vizualizare si imaginatie, un dialog cu propria piele sau zona specifica din corp, personificate.

“Reuniune cu parintii de copii adolescenti”

 • O initiativa de a conduce conversatia dincolo de clasica Sedinta cu parintii, de a le permite parintilor sa descopere si sa decida impreuna asupra masurilor potrivite de interventie pentru a sprijini dezvoltarea armonioasa a tanarului adult.
 • Recunoasterea influentei nefaste pe care o aduce consumul de droguri si riscurile la care se supun adolescentii.

“Sunt femeie”

 • Tema (si initiativa) care priveste conditia femeii in societate; recunoasterea avantajelor si dezavantajelor personale de a fi femeie; piedicile, nedreptatile si cutumele sociale care defavorizeaza statutul femeii in lume.
 • Afirmarea calitatilor esentiale ale femeii si importanta rolului femeii in educarea noilor generatii.

“Cu masca, fara masca”

 • Tema (si initiativa) constituita sub forma unui grup suport pentru pacientii cu diagnostic medical (afectiune specifica).
 • Reuniuni facilitate prin structura si practicile LifeCircle Process si care aduc contributia valoroasa, intelepciunea si experienta de o viata a unui medic chirurg, sotie, mama, femeie.

Noua generatie de Facilitatori LifeCircle Process. Calatoria continua…

Doua module de Formare Facilitator LifeCircle Process, organizate sub forma a doua serii de intalniri de vineri pana duminica si la distanta de doua saptamani unul de celalalt pentru a permite participantilor asimilarea notiunilor teoretice si practice, facilitatea proceselor de introspectie si explorare personala, definirea si pregatirea probelor practice, cu o tema la alegere din ceea ce fiecare isi doreste sa creeze mai mult pentru sine si pentru cei din jurul sau.

Toate acestea au condus la ceremonia de inmanare a Certificatului de recunoastere si crearea noii generatii de Facilitatori LifeCircle Process. Si mult mai mult de atat…

Ceremonia de absolvire Facilitator LifeCircle Process – 31 martie 2019, Timisoara, Romania


Iti doresti sa aduci mai multa valoare, intelegere, compasiune propriei vieti si sa activezi resursele necesare pentru a-ti transforma propria lume, punand in practica modul de lucru si principiile LifeCircle Process si mai mult de atat!?

Te invit in Tabara de Relaxare & Revitalizare, intr-un loc aparte ales, la malul Marii Negre si in inima rezervatiei naturale, in Bulgaria. Evenimentul are loc in perioada 20-23 iunie 2019. Afla detaliile accesand butonul de mai jos si inscrie-te completand formularul de participare!

DETALII SI INSCRIERE AICI!


CE spun cei care au experimentat deja LifeCircle Process

Povestea LifeCircle Process, cat si experienta impartasita de catre cei care l-au parcurs deja, le poti afla urmand link-urile de mai jos:

LifeCircle Process

TESTIMONIALE


Alatura-te comunitatii LifeCircle Process!

Urmareste-ne pe pagina de Facebook si aboneaza-te pe LifeCircleProcess.com pentru a afla:

 • calendarul intalnirilor Practitioner LifeCircle Process
 • lansarea noilor programe de formare Facilitator LifeCircle Process
 • experienta impartasita a celor care au facut deja cunostinta cu magia LifeCircle Process
 • oferte si alte informatii

Adauga te rog aceasta adresa ( contact@lifecircleprocess.com ) in lista ta de contacte pentru a te asigura ca mesajele mele vor ajunge in casuta ta postala si de acum incolo si nu vor fi sterse din greseala.

Iti sunt alaturi!


Mirela Ivaz
Fondatoare LifeCircle Process
www.lifecircleprocess.com

Lasati un comentariu