CalatoriiMeditatieSpiritualitateVideo

[VIDEO] 10 zile intr-o Mănăstire Budistă din Nepal – Viața printre călugări

Te invit sa pasesti, cu ochi curios, intr-o mănăstire budistă din Nepal, locul de nastere al lui Buddha.

Este vorba despre Kopan Monastery, iar imaginile sunt surprinse pe parcursul celor 10 zile in care stau la manastire. Afla AICI mai multe despre experienta mea.


Sau CLICK AICI pentru Video.

Spune-mi, ce ai aflat nou si valoros pentru tine? Lasa-mi un mesaj in secțiunea de Comment sau scrie-mi pe contact@ivaz.ro
Daca îți place ce afli aici, lasă-i și pe ceilalți sa afle, cu un Share.
Înscrie-te cu adresa de email pe www.ivaz.ro și primești pe email următoarele povestiri din călătorie, însoțite de poze și filmări.
De asemenea, articolele care apar aici, pe blog, sunt adesea “sustinute” cu video-uri. Viziteaza canalul Youtube Mirela Ivaz și abonează-te daca vrei sa fii notificat/a pentru aparitia noilor postari.
Namaste!
Mirela Ivaz,
Yoga Teacher & Ayurveda Life Counselor, acreditat Yoga Alliance si STED Council, India

 

CITESTE si:
10 zile intr-o manastire budista in Nepal. Calatoria mea spirituala spre interior. Te invit sa afli cum este sa trăiești pentru 10 zile într-o mănăstire budista, în Nepal.
Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Este povestea trăirilor mele in Kathmandu, locuri, oameni, obiceiuri, etc.
[VIDEO] Kathmandu: Haos in aparenta, Misticism in esenta. Dă drumul la sonor, așează-te confortabil, PLAY!
NEPAL: de la 1400m la 5000m altitudine. De la Idee la Manifestare. Este un sumar al pregătirilor care m-au dus spre aceasta destinație, detalii ale traseului și ale diferitelor etape de călătorie, etc.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *