Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Sistemul imunitar asigura protectie naturala impotriva factorilor nocivi de mediu si este un garant al vitalitatii si starii de bine. Construieste un sistem imunitar puternic si armonizeaza-ti starea interioara cu aceasta practica Yoga!


Yoga pentru intarirea sistemului imunitar | VIDEO

Am pregatit pentru tine aceasta secventa Yoga Asana dedicata fortificarii sistemului imunitar, pentru ca organismul tau sa devina mai puternic, mai rezistent, iar tu sa te bucuri cat mai mult de fiecare anotimp.

Urmeaza-ma in acest video cu practica Yoga care cuprinde, totodata, indicatii despre cum sa intri in postura, sa o mentii si sa revii din ea.

 


Te intereseaza un anumit aspect din viata ta si iti doresti sa afli cum te poate sprijini imbinarea metodelor traditionale (Yoga, Ayurveda) cu tehnicile moderne de Dezvoltare personala? Scrie-mi pe contact@ivaz.ro.


Ramai la curent cu ceea ce pregatesc nou pentru tine, accesand calendarul de evenimente si inscrie-te pentru sedintele saptamanale de Yoga: Calendar Evenimente

Pentru sedintele individuale de consiliere Dezvoltare personala si Yoga, Nutritie si Stil de viata, afla mai multe aici: Activitati si Programe

Iti sunt alaturi,
Mirela Ivaz

Hai sa ne conectam si pe Facebook:
www.facebook.com/ivaz.ro

Acum ma gasesti si pe YouTube:
www.youtube.com/channel/UC9w

 

Lasati un comentariu