Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Sistemul imunitar asigura protectie naturala impotriva factorilor nocivi de mediu si este un garant al vitalitatii si starii de bine. Sprijina intarirea sistemului imunitar si armonizeaza-ti starea interioara cu aceasta practica Yoga!


Yoga pentru intarirea sistemului imunitar | VIDEO

Am pregatit pentru tine aceasta secventa Yoga Asana dedicata fortificarii sistemului imunitar, pentru ca organismul tau sa devina mai puternic, mai rezistent, iar tu sa te bucuri cat mai mult de fiecare anotimp.

Urmeaza-ma in acest video cu practica Yoga care cuprinde, totodata, indicatii despre cum sa intri in postura, sa o mentii si sa revii din ea.

 

 

 


sesiuni YOGA cu grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private si Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu