Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Azi noapte, 2 august, a fost Luna noua.

Luna noua favorizeaza un nou inceput, e un timp al materializarii viselor tale, un timp in care poti interveni creator asupra ta, asupra destinului tau. Luna este asociata cu sufletul si semnifica puterea subconstientului.

Yin inseamna lunar, feminin (partea feminina din interiorul barbatului), profund, linistit.

Practica Yin Yoga de aseara a fost incarcata de simboluri.

Printr-o meditatie specifica ne-am eliberat constient de gandurile apasatoare de peste zi si ne-am centrat pe momentul prezent, lasand deoparte grija asupra trecutului si viitorului: primul nu mai poate fi schimbat, iar cel de-al doilea este incert, nesigur.

Secventa de asane si tehnicile de respiratie ne-au destins trupul si mintea si ne-au ajutat sa eliberam tensiunea fizica si emotionala acumulata.

Aroma raspandinta de uleiurile esentiale a potentat efectul terapeutic al practicii noastre.

Toate acestea ne-au permis un acces mai facil catre subconstient, pentru revelarea a ceea ce e mai important si valoros pentru fiecare. Am profitat de contextul ivit, cel al desfasurarii practicii noastre intr-o seara cu Luna noua si ne-am stabilit o intentie, un obiectiv care depinde de noi si pe care il putem atinge prin forte proprii. Am sadit in noi aceasta intentie printr-o relaxare profunda, hranitoare, regeneratoare.

 


 
Felicitari participantilor, tie care depui efort pentru ca iti doresti un „mai bine” pentru tine insuti/insati. Yoga nu inseala atunci cand o tratezi cu rabdare, seriozitate, perseverenta. Pentru tine, cel care esti la inceputul practicii yoga, beneficiile deja le traiesti pe pielea ta .. and there is more to come psihic, mental.

Fie ca dorinta ta cea mai profunda si aproape de sinele tau adevarat sa rodeasca si sa se manifeste cat mai deplin si atragator in viata ta!

Orele de yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stiluri ce au la baza Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te vei simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.

Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa veri
fici!

Scrie-mi si rezerva-ti un loc la urmatoarea sedinta de yoga: contact@ivaz.ro sau pe pagina de Facebook

In Tabara de relaxare si revitalizare, 2-4 septembrie 2016 poti experimenta mai mult si mai intens din ceea ce yoga poate aduce bun pentru tine.

          Detalii eveniment: click aici.

Scrie-mi si anunta-ti participarea: contact@ivaz.ro

 
 

Lasati un comentariu