Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Asculta aceasta selectie de meditatii scurte pentru Mindfulness create de Maestrul Zen Thich Nhat Hanh. 


Meditatii scurte pentru MINDFULNESS

Ce anume este o gatha?

Gatha sunt versete scurte care ne cheamă la momentul prezent. Recitarea unei gatha este o modalitate de a medita în timp ce esti angajat într-o activitate, fie ea sacră sau comuna. Unind respirația, mintea si activitatea corpului, practica ne invită la o experiență profundă si directă a mediului inconjurator și a sinelui nostru. Dandu-ne voie sa ne situam în momentul prezent, profund conștienți de acțiunea în care suntem angajați, putem dezvolta o capacitate mai mare de înțelegere și iubire.

Meditatii scurte pentru MINDFULNESS | AUDIO

Vei asculta o selectie de versete gatha create de Maestrul Zen Thich Nhat Hanh. În tradiția sa, gatha se va recita mental, nu cu voce tare, în ritm cu respirația.

Aceasta este o practică de mindfulness pe care o poti introduce în viața de zi cu zi sau ca parte a practicii tale de meditatie. Bogate in jocuri de cuvinte și ambiguități intenționate, aceste gatha sunt menite să trezească înțelepciunea interioară înnăscută a practicantului, netezind procesul de auto-actualizare al sinelui si servind Binele Suprem.

 

 


Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru dezvoltare personala, Trainer si Consultant nutritionist (acreditare ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, predau Yoga si organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Imbin folosirea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala.

Lasati un comentariu