Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Este nevoie de multa energie pentru a exprima furia. In aceste situatii va fi nevoie sa respiri mai adanc, pentru a incepe sa creezi spatiu. Practica aceasta meditatie pentru a elibera furia si incordarea care insoteste starile de furie, resentiment sau critica. 


Meditatie pentru a elibera Furia si Iritabilitatea

O reactie in corp atunci cand ne inunda stari de furie, critica sau resentiment, este aceea ca ne strangem in sine, ne miscoram, limitam ceea ce simtim sau cunoastem.

Este nevoie de multa energie pentru a exprima furia. In aceste situatii va fi nevoie sa respiri mai adanc, pentru a incepe sa creezi spatiu.

Ficatul este un organ extraordinar, iar una din sarcinile lui este de a retine furia, critica, resentimentul. Sentimente inabusite inconstient la momente diferite de timp si pe care le-am depozitat in acest organ. Vei dori sa te asiguri ca respiri aici, pentru ca aceste emotii sa nu ramana blocate in acest stadiu.

Prin ghidarea specifica oferita cu aceasta meditatie, respiratia si aerul vor crea spatiu si vor pune energia prana in miscare: pentru a trezi in tine inteligenta, rezilienta emotionala, capacitatea de adaptare si de a descoperi noi solutii si perspective, resurse pe care uiti ca le ai.

 

 


 

Sesiuni Yoga cu Grupul

Te invit sa te alaturi grupului de practica si sa te bucuri de beneficiile pe care miscarea ghidata cu respiratia le aduce pentru corp si pentru minte. Chiar daca vei fi la prima ta sesiune de Yoga, voi fi alaturi de tine pentru a te ghida si a-ti oferi optiuni de practica.

Daca iti doresti sa participi, completeaza te rog formularul disponibil aici.

 


 

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile, prin programele Yoga Sesiuni Private, Yoga Embodiment & Somatics (adjuvant in terapia traumei si in psihoterapie), Consiliere Nutritie si Mod de Viata Sanatos, Mindfulness si Dezvoltare personala.

 


 

IȚI SUNT ALĂTURI!

Sunt Mirela Ivaz, sunt Consilier pentru Dezvoltare personala, Trainer Fitness si Consultant Nutritionist (acreditari ANC), profesoara de Yoga 500-hours RYT, Ayurveda Practitioner si Integrative Yoga Therapy.

Sunt certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. In Nepal am deprins arta meditatiei de la calugarii budisti, in manastire.

Din 2015, ghidez sesiuni de Yoga cu grupul si individual, organizez tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat, ofer consiliere pentru dezvoltare personală, pentru deblocarea unor situatii de viață si înlesnirea comunicarii cu sine si cu mediul.

Lasati un comentariu