EvenimenteMeditatieYoga

Yoga pentru Sistem Imunitar Puternic – Sedinta Yoga Eveniment, 28 Noi. 2017, Bucuresti

Te salut! Sunt Mirela Ivaz si te invit sa afli cum te bucuri cat mai mult de sezonul rece, protejand organismul printr-un sistem imunitar puternic.

Vezi video-ul pe care ti l-am pregatit, cu informatii utile despre cum iti este amenintat sistemul imunitar in aceasta perioada si cum il poti sprijini mai bine.


Sau CLICK AICI pentru VIDEO.

Detalii organizatorice:

Cand? 28 noiembrie 2017, de la ora 19-20:30.

Unde? Strada Episcopiei, nr. 5 (langa Ateneul Roman), Bucuresti. Scrie-mi pe contact@ivaz.ro pentru a-ti anunta participarea.

Acesta sedinta nu are contraindicatii majore si pentru a fi abordata nu necesita o pregatire speciala sau experienta in yoga.

Echipamentul de practica pe care il porti este necesar sa fie lejer. Practica yoga se face in sosete sau descult. Iti va fi pusa la dispozitie salteluta, props si tot ce e nevoie pentru a-ti desfasura optim practica yoga.

Contributia ta este de doar 35 de lei pe care ii poti plati online sau inaintea inceperii sedintei de yoga.

*****
Sedintele yoga pe care le ghidez sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Cu cat practici mai mult, cu atat te simti mai bine atat in timpul sedintelor de yoga cat si dupa aceea.

Nu crede doar ceea ce spun. Decide sa faci o schimbare in bine in viata ta si te invit sa verifici!

Iti sunt alaturi cu mare drag!
Mirela Ivaz
Yoga Teacher & Ayurveda Life Counselor, acreditat Yoga Alliance si STED Council, India
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *