fbpx
RelaxareSanatateSportStil de viataVideoYoga

Yoga pentru linistire si somn odihnitor | VIDEO

Practica yoga inainte de culcare este o modalitate eficienta de a te relaxa, destinde fizic si mental si pregati astfel terenul pentru un somn odihnitor. Vino alaturi de mine in aceasta sesiunea de practica yoga pentru linistire si somn odihnitor.


Yoga pentru linistire si somn odihnitor

O rutina de seara care include o practica relaxanta de yoga imbunatateste calitatea si durata somnului. Studiul a constatat ca peste 55% dintre persoanele care au facut yoga, aceasta i-a ajutat sa doarma mai bine. Peste 85% au spus ca yoga i-a ajutat la reducerea stresului. 

Pentru mai mult confort si invitatie la relaxare, vei putea folosi elemente auxiliare pentru suport: paturi, cuburi Yoga, perna sau bolster Yoga. Aceasta iti va permite sa mentii posturile comod si sa respiri liber.

Citeste si Yoga restaurativa: vindecare prin linistire

Confortul creat in corp prin pozitii specifice (posturi, asana), alaturi de respiratie sunt cheia pentru a te putea relaxa. Foloseste o tehnica simpla de respiratie, in care respiri bland si calm, in timp ce numeri in gand de la 1 la 4. Inspira mai adanc, pe nari, pentru o durata de patru timpi. Expira usor, pe nari, pentru o durata de patru timpi. Vei urmari sa creezi si sa mentii timpi egali pentru inspir si expir, in timp ce respiratia ta ramane calma si lenta.

Yoga pentru linistire si somn odihnitor | VIDEO


Detalii program in perioada urmatoare

Ghidez sesiuni de practica Yoga cu grupul in fiecare zi de Luni (la Studio) si Marti (online).

Pentru sesiuni individuale 1:1, acestea sunt disponibile prin programele Yoga si Dezvoltare personala si Nutritie si Mod de viata sanatos.


Mirela Ivaz este profesoara de Yoga (RYT-500) si Well-Being Coach. Este certificata in India de catre Yoga Alliance si STED Council. Din 2015, preda Yoga si organizeaza tabere si evenimente pentru promovarea unui mod de viata sanatos si echilibrat. Mirela imbina metodele traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne pentru dezvoltare personala, prin calitatea ei de Consilier pentru Dezvoltare personala si Tehnician nutritionist, acreditata de ANC.

Hai sa ne conectam si pe Facebook si Instagram.

Ma gasesti si pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *